Xiaomi Mi A2 - Unboxing / Poznati problemi / Dojmovi (VIDEO)  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1206
19/10/2018 10:06 am  

Xiaomijev korak u svijet čistog Androida sa Mi A1 modelom bio je neočekivan, ali i dobrodošao. Ne samo da je imao ono što traže mnogi android "čistunci" nego je uz to pružao fantastičan omjer uloženo-dobiveno. Štoviše, pruža ga i danas. Zbog tako dobre reputacije malo je reći da su očekivanja od nasljednika bila velika, a kada smo saznali da će imati prosječnu bateriju i da neće imati 3.5mm ulaza za slušalice očekivanja su malo splasnula. Možda nepravedno jer po svemu sudeći Xiaomi opet probija granice mogućega, te nudi odlične kamere i moćni Snapdragon 660 procesor po cijeni koju nitko drugi ne bi ponudio.

Prošlo je više od dva mjeseca od kada su se pojavile prve recenzije, a mi smo ga evo tek sada dobili na test. Budući da tako "kasnimo" iskoristili smo priliku da posjetimo nekoliko foruma i potražimo najčešće probleme sa ovim modelom. Ispostavilo se da ima nekoliko poznatijih (pa i većih) problema koji se često pojavljuju kod raznih korisnika. Nije bila rijetkost vidjeti komentar kao: "Xiaomiju bi bilo bolje da se drži MIUI-a ako misle raditi ovako šlampav posao" i "Xiaomi uopće ne mari za telefone koji nemaju MIUI". O kakvim problemima se radi možete saznati u videu ispod, a je li situacija doista toliko strašna detaljno ćemo analizirati u recenziji koja stiže kroz nekih tjedan ili dva.

Osim analize problema ovo je klasični unboxing video pa ćete naravno imati priliku vidjeti što se sve nalazi u kutiji i kakvi su prvi dojmovi nakon nešto manje od sat vremena korištenja. Video je ispod, a ako poželite i vi sebi kupiti jedan primjerak možete to učiniti na dolje navedenim linkovima.

Ustupio: Gearbest

Xiaomi Mi A2 Unboxing Video

Ako vam se svidio video ostavite nam jedan palac gore i svakako se pretplatite na BalkanGadgets youtube kanal ako već niste. 🙂

Nego, što vi mislite o Xiaomi MI A2? I što mislite hoću li uspjeti reproducirati sve navedene probleme? Javite se u komentarima i na forumu.

Pogledajte još:


Citiraj
DamiH
 DamiH
(@DamiH)
Član od: prije 6 mjeseci
Komentari: 3
30/10/2018 9:46 pm  

Pozdrav. Da li su ovi problemi potvrdjeni i ima li rjesenja za njih. U planu sam bas uzeti ovaj model 4GB 64GB ali sad se malo zapitah da li je to bas dobra opcija.


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1206
30/10/2018 10:03 pm  

Probleme je srećom riješila zadnja nadogradnja. Recenzija je upravo objavljena 🙂 https://www.balkangadgets.com/xiaomi-mi-a2-recenzija/


OdgovoriCitiraj
DamiH
 DamiH
(@DamiH)
Član od: prije 6 mjeseci
Komentari: 3
31/10/2018 10:04 am  

Hvala vam puno na brzom odgovoru


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1206
31/10/2018 10:07 am  

Trudimo se biti od pomoći koliko god možemo. 🙂


OdgovoriCitiraj
Share: