Xiaomi Mi Band 3 Recenzija - Nasljednik iz snova! (VIDEO)  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1312
30/09/2018 2:58 pm  

Teško je povjerovati da je prošlo više od dvije godine od kada je na našem portalu objavljena Xiaomi Mi Band 2 recenzija. Sada, više od dvije godine kasnije, na red je došao i potpuno novi Xiaomi Mi Band 3 koji je zadržao istu cijenu kao prethodnik ali nudi veći zaslon, dorađenije iskustvo i jednako dobru bateriju. Nova formula se pokazala uspješnom jer se u prvih tri mjeseca prodaje ova pametna narukvica prodala u čak 5 milijuna primjeraka. Tko zna kako će biti nakon godinu dana! U svakom slučaju nije teško vidjeti zašto je Xiaomi među vodećim proizvođačima u svijetu pametnih nosivih uređaja.

Jedan od najvećih nedostataka prethodnika bio je malen zaslon koji nije mogao pružiti puno informacija - bilo tijekom vježbe ili prikazivanju dolaznih obavijesti. Da, postojale su aplikacije koje su širile funkcionalnost ali ništa nije moglo proširiti malenu dijagonalu. To je ujedno i jedan od glavnih razloga zašto sam nakon otprilike godinu dana  odustao od svakodnevnog korištenja MI Band-a 2. Bio je OK za vježbe, ali mi je trebalo nešto što pruža više informacija o dolaznim obavijestima. Tu u priču ulazi Mi Band 3 koji zahvaljujući svom velikom zaslonu najveća poboljšanja donosi upravo kod obavijesti i kod praćenja podataka tijekom vježbanja. Je li to dovoljno da me vrati svakodnevnom korištenju ove narukice saznajte u video recenziji ispod.

P.S. Globalnu varijantu za nekih 22-23 EUR možete kupiti na ovom linku (besplatna dostava) - http://bit.ly/2NgCsnm

Xiaomi Mi Band 3 Recenzija (VIDEO)

 

Što vi mislite o Xiaomi Mi Band 3? Imate li Mi Band 2 i planirate li ga zamjeniti ovom narukvicom ili ste već zamjenili? Ako jeste, kakava su iskustva? Javite se u komentarima i na forumu!

Pogledajte još:

 


Citiraj
Share: