Puno tehnologije za male novce - Makibes G03 Plus Recenzija!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1320
15/08/2018 8:24 pm  

Manji proizvođači nekada su nas fascinirali sa pametnim telefonima koji su na papiru nudili puno više nego razvikani brendovi. Sada kada su telefoni postali sveprisutna roba taj efekat je nestao, a lude ponude najčešće pronalazimo kod raznih drugih gadgeta. Najbolji primjer toga je ovaj uređaj čiju recenziju upravo čitate. Kako bi netko prije 10 godina reagirao da ste mu rekli da ste za 35 EUR kupili pametnu narukvicu koja ima veliki zaslon u boji, GPS, senzor za otkucaje srca, IP67 certifikat (vodootpornost), brojač koraka/kalorija itd. I da će vas povrh svega toga ta narukvica obavijestiti kada dobijete novu obavijest (poruka, mail...) na vašem pametnom telefonu. Čak i danas sve to djeluje lagano nevjerovatno, ali je ipak tu.

Makibes G03 Plus je nasljednik relativno popularne Makibes G03 pametne narukvice, a u odnosu na taj stariji model donosi zaslon u boji i navodno nešto preciznije senzore. Budući da ima nisku cijenu i ugrađen GPS malo je reći da su ovakve narukvice jako rijetke. Nije namjenjena za profesionalnu upotrebu nego za rekreativce koji vole detaljno pratiti svoje aktivnosti ili vježbe bez potrebe da su uvijek povezani na svoj pametni telefon (iako je naravno i to moguće). Koliko dobro Makibes G03 Plus obavlja svoj posao i isplati li se uopće davati novce na tako jeftine narukvice možete saznati u videu ispod.

Pažnja: Geekbuying nam je poslao kupon koji možete iskorisiti da bi ovu narukvicu kupili za samo 35 EUR (Redovna cijena je 39.99 EUR).

  • Makibes G03 Plus možete kupiti klikom na - http://bit.ly/2P7o9TY
  • Kupon:  TMGGDWBI  (Vrijedi 30 dana od dana objavljivanja recenzije)

Makibes G03 Plus Video Recenzija

 

Fotografije uređaja:

Na ovoj slici možete vidjeti podatke iz četiri aplikacije koje su bile pokrenute tijekom iste vježbe (trčanje - 30 minuta). Makibes G03 Plus je koristila vlastiti GPS, dok su Xiaomi Mi Band 2 i druge dvije aplikacije koristile GPS na mom Honor 8 pametnom telefonu.

Pogledajte još:

Što vi mislite o Makibes G03 Plus? Smatrate li da ima boljih opcija kada su u pitanju jeftine narukvice sa vlastitim GPS čipom? Javite nam se u komentarima i na forumu!

Ova tema je mijenjana prije prije 11 mjeseci od Josip Zeljko

Citiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Prominent Member
Član od: prije 2 godine
Komentari: 536
17/08/2018 6:44 pm  

Znaci dok si trco bio si pun tehnologije


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1320
18/08/2018 10:34 pm  

Mobitel u džepu, Makibes na lijevoj ruci, Xiaomi Mi Band 2 na desnoj, ukupno četiri aplikacije pokrenute na telefonu plus Deezer 😀

Ludilo brate 🙂


OdgovoriCitiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Prominent Member
Član od: prije 2 godine
Komentari: 536
18/08/2018 10:38 pm  

A Samsung health?


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1320
18/08/2018 10:41 pm  

Samsung Health aplikaciju koristim na svom Honoru. Samsung po meni ima najbolju aplikaciju za vježbanje jer nude automatizirane "trenere" za razne oblike trčanja. Huawei Helath sam upalio tek reda radi ali nije ni njihova aplikacija loša - ali je ipak daleko od Samsungove.


OdgovoriCitiraj
Share: