Redmi 7 Dojmovi i Unboxing - Plasticus Maximus (VIDEO)  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1315
09/05/2019 3:49 pm  

Xiaomi Redmi 3 Pro i Xiaomi Redmi 4X bili su fantastični kompaktni telefoni koji su pomicali granice onoga što se očekuje za tu klasu. Kasnije je stigao Xiaomi Redmi 5 (i Redmi 5 Plus) koji je bio jednako dobar, ali dimenzijama znatno veći. Onda je stigao Xiaomi Redmi 6 i nakon dugo vremena izbacio metalnu izradu, IR Blaster i Snapdragon procesor. Ukratko... sve ono što je bilo sveto u Redmi liniji. Ako ništa, bio je kompaktan pa su ga mnogi upravo zbog toga rado odabrali. A onda je predstavljen Redmi 7...

Redmi 7 pomiče granice onoga što očekujemo od nekada kompakne Redmi linije. Dimenzijama je gotovo identičan Redmi Note 7 telefonu, što je blago razočaravajuće, ali zato donosi odličan hardver i kamere koje su navodno među boljima u klasi. Snapdragon 632, 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, dvije stražnje kamere.... sve to za samo 120 EUR! Zvuči kao ponuda iz snova, pogotovo za one koji traže što bolje iskustvo za što bolju cijenu, no nije to bez svojih kompromisa. Također, imajte na umu da je to cijena na stranim web trgovinama, dok će na našim prostorima uz garanciju sigurno biti nešto skuplji.

Ako ga želite kupiti za samo 114 EUR (3 GB / 32 GB) kliknite na - http://bit.ly/2VfHQuZ

Naš testni primjerak tu je već nekoliko dana, a u današnjem videu možete pogledati što se sve nalazi u kutiji i kakvi su prvi dojmovi. Detaljnu recenziju raditi će Ivan i možete je očekivati za nekih 7-10 dana. Ako želite da obratimo posebnu pažnju na neki detalj tijekom recenzije svakako nam se javite u komentarima.

Što vi mislite o Xiaomi Redmi 7? Nedostaju li vam kompaktniji telefoni? Javite nam se u komentarima i na forumu.

Pogledajte još:


Citiraj
Toffo
 Toffo
(@Toffo)
Član od: prije 2 mjeseca
Komentari: 1
10/05/2019 7:49 pm  

Zanima me autonomija baterije koliko dana može izdržati...


OdgovoriCitiraj
Share: