Ovo je Oppo savitljivi telefon – Još skloniji kvarovima?  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 971
10/06/2019 6:22 pm  

Kada bi Oppo tvrtku smatrali globalno zanemarivom i negirali njihov relativno velik uspjeh na tržištu Kine, Indije pa čak i Europe (sve agresivniji marketing na igralištima sportova u Europi), nepravedno bi umanjili sve ono za što im se i drugi proizvođači trebaju zahvaliti. Oppo se među prvima (nakon Vivo-a) usudio eksperimentirati s različitim bezeless dizajnovima, pokretnim mehanizmima i impresivnim kamerama te iako je rijetko kada bio prvi, natjerao je konkurenciju na poboljšanje vlastite ponude. Sada je na red stigao i njihov savitljivi pametni telefon.

Oppo savitljivi pametni telefon - Slika 1

Oppo-ov stariji dizajn koji itekako podsjeća na Huawei Mate X

Prije čitanja, smatrate li da će Galaxy Fold odnijeti pobjedu sada kada je Huawei na meti zapada? Ostavite komentare ispod članka!Oppo savitljivi pametni telefon - Slika 3

Oppo je još pretkraj prethodne godine patentirao savitljivi pametni telefon koji je uvelike podsjećao na ono što je predstavio i Huawei sa svojim Mate X-om, no novi patenti će navodno natjerati konkurenciju na još više inovacija te dodatno zakomplicirati dizajn ovakvih uređaja. Pored toga što se veliki zaslon Oppo savitljivog telefona-tableta presavija s vanjske strane, Oppo je pronašao način da smjesti prednje kamere tako da ne zauzimaju gotovo nimalo prostora u oba načina rada tako što ih je smjestio u pokretni mehanizam unutar samog kućišta.

Oppo savitljivi pametni telefon - Slika 5

Ovakav dizajn bi donio gotovo potpuno bezeless iskustvo neovisno o načinu rada, no definitivno će otežati rukovanje kada telefon rasklopite jer onda gubite površinu oko koje biste ga obuhvatili. Sve u svemu, iako se način „bezelessiranja“ čini impresivnim na prvu, dodatno će zakomplicirati unutrašnjost uređaja te ga načiniti još sklonijim kvarovima. Što vi mislite o ovakvom dizajnu? Ostavite komentare ispod članka!

Slični članci:

Izvor


Citiraj
Share: