Evo što sve možete sa S Pen olovkom na Samsung Galaxy Note 9! (VIDEO)  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1320
28/08/2018 7:00 am  

Nekada davno Samsung Galaxy Note bio je poseban zbog svoje ogromne velične i S Pen olovke.  Prvi Galaxy Note izašao je davne 2011. godine kada smo, vjerovali ili ne, dijagonalu zaslona od 5.3" smatrali suludo velikom. Danas je potpuno normalno vidjeti ogromne pametne telefone pa se dio te posebnosti izgubio, ali je zato S Pen olovka i dalje tu. I nitko drugi je nema!

Sada kada je stigao Galaxy Note 9 olovka je dobila novu funkcionalnost i korisnija je nego ikada pa ako ste razmišljali o prelasku na Galaxy Note seriju ili vas jednostavno zanima što je sve moguće raditi sa olovkom onda ste došli na pravo mjesto. Ispod se naime nalazi naš video u kojemu ćete gotovo sigurno pronaći odgovor na sva vaša pitanja. Video nije namjenjen za iskusne Note korisnike nego za one koji nikada nisu probali Note uređaj. Među takvim sigurno ima veliki broj onih koji razmišljaju da li kupiti Galaxy S9 Plus ili dodati još malo novaca i uzeti Galaxy Note 9 -  a velika baterija im nije dovoljno opravdanje.

Novi S Pen ima manje-više sve funkcije kao onaj stari, no Samsung opet otišao korak dalje i dodao Bluetooth funkcionalnost. Ovo "jednostavno radi", nema potrebe da olovku uparujete putem Bluetootha (štoviše, u postavkama ima posebna opcija za ovo) i omogućava da "daljinski" upravljate nekim aplikacijama. Možete npr. kontrolirati slajdove, pauzirati glazbu, preskakati na sljedeće pjesme itd. I sve to putem samo jedne tipke na S Pen olovci! Umjesto da vam opisujem jednostavno pogledajte video ispod i sve će vam biti jasno.

Što sve možete sa S Pen olovkom na Galaxy Note 9? (VIDEO)

 

Što vi mislite o S Pen olovci? Smatrate li da je korisna ili bi vama pak bila potpuno beskorisna? Javite se u komentarima i na forumu!

Pogledajte još:


Citiraj
Share: