Kako snimamo za You...
 

Kako snimamo za Youtube - Oprema za snimanje video recenzija feat. Mislav Bušić (VIDEO)  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1320
17/08/2018 7:00 am  

Znate li koja je bila prva i osnovna stvar, naša misao vodilja, kada smo ja i Andrijan razmišljali o osnivanju tech portala? Video recenzije! Nismo htjeli pokrenuti portal osim ako nismo u stanju pružiti video recenzije proizvoda koje testiramo! Bio je samo jedan problem. Zapravo.... dva. Nismo imali najmanjeg pojma o snimanju video recenzija i nismo imali pojma kako doći do proizvoda za testiranje. Bilo je tu nekih okvirnih ideja, ali ništa konkretno. Na kraju smo odlučili da ćemo kupiti entry-level DSLR aparat i nadati se najboljemu. Pucanj u prazno, ali od toga je sve krenulo.

I tako smo došli do danas. Gotovo tri godine kasnije odlučio sam sa vama podjeliti neke stvari koje smo naučili tijekom tog perioda u jednom kratkom video pregledu. Osim toga tu je i specijalni gost koji radi na sličan način kao mi - Mislav Bušić sa portala mob.hr.  Ma siguran sam da ga većina vas zna, možda i prije nego što ste znali za BalkanGadgets, jer je on malo duže u ovom video / Youtube svijetu. I Mislav će vam ispričati kakvu opremu on koristi za snimanje svojih video recenzija i vlogova.

BONUS na sve to je video koji možete pronaći dolje ispod i na Mislavovom Youtube kanalu gdje ja i Mislav pričamo o našoj dodatnoj opremi za pametne telefone. Tu ćete imati priliku vidjeti dva ekstrema jer je jedan od nas potpuno opremljen, a drugi je jedva pronašao jedan kabel za video. :-). Neću otkrivati tko je tko. Oba video klipa imate ispod pa ih svakako pogledajte do kraja.

Oprema za snimanje VIDEO RECENZIJA (VIDEO)

Oprema za smartfone koje koristimo (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=HLcsFghV5sU

 

Nadam se da ovo odgovara na mnoga vaša pitanja. Svakako se javite u komentarima i recite nam sviđa li vam se ovakva vrsta video klipova i bi li u budućnosti voljeli vidjeti nešto slično.

Pogledajte još:


Citiraj
Share: