Samsung Experience ...
 

Samsung Experience - Najbolje mogućnosti Samsungovih pametnih telefona! (VIDEO)  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1320
18/05/2018 6:55 am  

Samsungov softver uvijek je bio kontroverzna tema. U prvim danima, kada se tek pojavila Samsung Galaxy serija, tadašnji TouchWiz izazivao je brojne rasprave zbog svoje sličnosti sa Appleovim iOS sustavom. Dolaskom Galaxy S3 modela sličnosti su manje više nestale ali smo tada svjedočili možda "najnapuhanijoj" verziji Samsungovog softvera ikada - prepun nepotrebnih mogućnosti i "prirodnih" zvukova (čak se zvao Nature UX). To nije bio toliki problem na top modelima koliko na onim jeftinijim pa je u to vrijeme prva asocijacija za ovaj softver bila sporost. Situaciji nije pomoglo ni što bi s vremenom softver postajao sve sporiji i sporiji.

Ubrzajmo film nekoliko godina i dolazimo do tzv. Samsung Experience sustava. Ovo je već jedna potpuno druga zvjerka, sa puno jasnijom vizijom i strukturom, te sazdana na moćnim temeljima. Pod moćnim temeljima podrazumijeva se prije svega sam Android koji je s vremenom izrastao u vrlo dorađen sustav i kao takav prestavlja vrlo dobru bazu za bilo koju njegovu modifikaciju. Ne treba zaboraviti ni da je hardver danas znatno snažniji nego u prethodnim godinama, ali i da je Samsung naučio na prethodnim greškama.

U video ispod možete pronaći najbolje mogućnosti koje donosi zadnja verzija Samsungovog softvera - Samsung Experience 9.0. Kao i prošla dva puta, kada smo pričali o MIUI i EMUI, fokus je na stvarima koje su dostupne na većini Samsungovih telefona. Video je prije svega namjenjen onima koji nikada nisu probali Samsungov softver ali tko zna.... možda i veterani pronađu neku opciju koja im promakla. Nećemo vas više zadržavati tekstom. Video je ispod, kliknite na Play i saznajte kakve sve "tajne" krije Samsungov softver.

Samsung Experience 9.0 - Video pregled najboljih mogućnosti

Ako vam se video nije učitao kliknite na - https://www.youtube.com/watch?v=CwooCOi4p9A

Pogledajte još:

 


Citiraj
Share: