Huawei EMUI - Najbo...
 

Huawei EMUI - Najbolje softverske mogućnosti Huawei i Honor pametnih telefona (VIDEO)  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1207
14/05/2018 6:55 am  

Planirate kupiti Huawei ili Honor pametni telefon, ali prije toga želite znati kakvim softverskim mogućnostima raspolaže? Onda ste došli na pravo mjesto jer smo pripremili jedan kratki video gdje pokazujemo oko 15 trikova kojima raspolaže Huawei EMUI (skraćeno od EMotion User Interface). Na glasu je kao "teška modifikacija Androida", što nije daleko od istine, ali nemojte misliti da se to odnosi na brzinu. EMUI je strahovito brz skin, jedan od najbržih - ako ne i najbrži. Njegova "težina" se više odnosi na razne mogućnosti koje su dodane povrh čistog Androida.

Od zadnje verzije oznake se poklapaju sa verzijama Androida. Tako je EMUI 8.1 baziran na Androidu 8.1 Oreo. Na tu verziju se "preskočilo" sa EMUI 5 koji je baziran na Androidu 7 Nougat. Zadnja verzija je (za sada) dostupna na ograničenom broju pametnih telefona i ne donosi puno novih mogućnosti koje nisu vezane za AI, tako da smo se u videu fokusirali na EMUI 5 i mogućnosti koje su dostupne na većini Huawei tj. Honor pametnih telefona.

Baš kao i prošli put, kada smo radili pregled MIUI sustava, više smo se orjentirali na pokazivanje mogućnosti onima koji nikada nisu probali EMUI i onima koji se tek susreću sa njim. Ako ste iskusni "Huawejac" onda sigurno znate većinu ovih "trikova", no opet...... nikada se ne zna. Video je ispod, dovoljno je da kliknete na Play i saznate što se sve krije u dubini postavki EMUI sustava.

Huawei EMUI (VIDEO)

Pogledajte još:

 


Citiraj
Share: