Xiaomi ukida dvije linije telefona?! Bar malo reda u moru novih modela?  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 993
22/06/2019 10:30 am  

Moramo priznati da smo bili već prošle godine pomalo skeptični prema tome što je Xiaomi uveo Pocophone liniju i Redmi S liniju te smo smatrali da je i toliki broj linija telefona bio prevelik, ali ove godine se Xiaomi izgleda odlučio našaliti na taj račun. Uz odvajanje Redmi podbrenda, Redmi K20 (Pro) telefone, Mi CC liniju i more modela u svakoj od postojećih linija, bar se nazire nekakvo dovođenje u red cijele postave. Prema Weibo objavi CEO-a Xiaomija, Lei Juna, za dvije postojeće linije Xiaomi trenutno nema planova što je moguć pokazatelj da se i ukidaju.Uz nevjerojatan broj modela koji dodatno zamućuju granice između linija te čak dvije nove linije od kojih jedna ima ozbiljnu krizu identiteta (Xiaomi Mi9T – Redmi K20 – Pocophone F2), Mi Max i Mi Note linije za ovu godinu neće dobiti pojačanja. Ovakav postupak bi inače kudili, no s obzirom na to da je ovih dana jako teško pronaći dimenzijama manji Xiaomi telefon, smatramo da postoji sve manja potreba za dvije navedene linije. Kako je Mi Max linija bila popularna po velikim dijagonalama, a Mi Note je predstavljao gornji prag mid-rangera, ionako preširok asortiman novih modela iz Xiaomijeve tvornice pokriva oba tržišta veoma dobro.

Xiaomi ukida dvije linije Mi Max Mi Note - Slika 1

Iako ovo ne znači sigurno ukidanje linija, vrlo je vjerojatno potreba za njima toliko malena da ih ni dogodine ne ugledamo u nekim svježijim modelima. Što mislite o Xiaomiju i broju njihovih linija telefona? Treba li ih dodatno presložiti?

Slični članci:

Izvor


Citiraj
sarmaba
 sarmaba
(@sarmaba)
Član od: prije 4 tjedna
Komentari: 1
22/06/2019 1:46 pm  

sta znaci da Mi Note 7 (Redmi Note 7) nece dobiti pojacanja ove godine?


OdgovoriCitiraj
Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 993
23/06/2019 8:43 am  

Sami ste sebi kontrirali 😀 Mi Note nije isto što i Redmi Note, a to znači da Mi Note serija neće imati predstavnika ove godine, a Redmi Note 7 je već tu


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: