Xiaomi telefoni službeno u Srbiji preko ovlaštenog distributera!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od:prije 3 years 
Komentari: 608
11/01/2018 9:50 am  

Kada je Xiaomi stigao u Španjolsku bili smo prvi koji su vam otkrili da ta popularna kineska kompanija uskoro stiže i na naše prostore - konkretno Srbiju. Bilo je to još u 11. mjesecu prošle godine, a u međuvremenu ste sigurno mogli vidjeti znakove koji upućuju na to - odjednom se nudi 2 godine garancije na Xiaomi pametne telefone, a koliko čujemo pojavili su se i u ponudi nekih operatera u Srbiji. Da se ne ponavljamo previše u nastavku vam donosimo službenu objavu za javnost u Srbiji gdje možete vidjeti i koji modeli su u ponudi i po kojim cijenama.

Diskutirajte o ovoj temi i mnogim drugim tech temama na našem novom forumu. Klikom ovdje posjetite forum, a registrirajte se klikom ovdje! Forum je uvezan sa komentarima.

Objava za javnost:

Vodeća svetska tehnološka kompanija Xiaomi (MI) od danas je zvanično prisutna na tržištu Srbije, kroz distributivne kanale kompanije PC Centar.

Xiaomi je kompanija osnovana 2010. godine, a misija kompanije je da inovacije učini dostupnim što većem broju korisnika. Xiaomi (MI) želi da korisnicima pruži više kroz vrhunsku izradu i ponuđene specifikacije, i sve to po neverovatnim cenama. Upravo je to glavni razlog zašto je ovaj brend za relativno kratko vreme došao na sam vrh ponude pametnih telefona u svetu.

Po poslednjim istraživanjima kompanije IDC, Xiaomi je među 5 najvećih prizvođača u svetu.

Svoj primerak MI telefona svi zainteresovani moći će da nabave u maloprodajnim objektima širom Srbije već od januara 2018. godine.

MIUI je jedan od najoptimizovanijih Android OS na tržištu i pruža potpunu sigurnost korisniku i uživanje tokom korišćenja. MIUI OS poseduje neke jedinstvene mogućnosti kao što su opcije dva nezavisna telefona, poslovni i privatni, na jednom uređaju, zaštitu od virusa i krađa, korišćenje dve aplikacije istovremeno na ekranu i još mnogo toga.

MIUI trenutno ima preko 300 miliona korisnika u 142 zemlje i pokriva preko 55 jezika.

Nekoliko modela vodećih pametnih telefona su odmah dostupni kroz distributivne kanale lokalnog partnera kompanije PC Centar.

Mi A1 je već dostupan na tržištu. Zajednički projekat Xiaomi i Google, Mi A1 je savršena kombinacija najsavremenijeg dizajna i čistog Android iskustva. Mi A1 koristi specijalni Google Android One operativni sistem, koji, osim stabilnosti, omogućava i automatsko ažuriranje na sve nove verzije Androida koje budu izlazile.

Xiaomi Srbija

Jedan od modela koji će se naći u prodaji na srpskom tržištu je Xiaomi Redmi Note 5A koji svojim odnosom cena, materijala i specifikacija nudi kupcima izuzetnu vrednost po ceni od samo 18.499 RSD. Telefon dolazi sa 5.5-inčnim ekranom, 2GB RAM memorije, dugotrajnom 3080mAh baterijom i odličnom 13Mpx kamerom.

Takođe, jedan od telefona koji je već među najprodavanijima je i Note 5A Prime – telefon po izuzetnoj ceni od 24.999 RSD za koju korisnik dobija 3GB interne memorije, procesor sa 8 jezgara i izuzetnu prednju selfie kameru od 16Mpx.

RedmiNote5APrime.jpg

Pored svega navedenog, jedna od osnovnih prednosti Xiaomi brenda je i razvoj ostalih elektronskih, tzv. „ekosistem“ uređaja, od Smart TV-a, preko uređaja bele tehnike, do laptop i perifernih uređaja, koji svi poseduju tzv. „smart“ tehnologiju i omogućavaju međusobno uvezivanje preko pametnih telefona, takođe po izuzetno privlačnim cenama.

Kompanija PC Centar najavljuje prodaju kompletnog „ekosistem“ asortimana za prvu polovinu 2018. godine, što će učvrstiti poziciju Xiaomi brenda kao novog lidera na tržištu.

Diskutirajte o ovoj temi i mnogim drugim tech temama na našem novom forumu. Klikom ovdje posjetite forum, a registrirajte se klikom ovdje! Forum je uvezan sa komentarima.

Izvor: Xiaomi, Benchmark.rs

Edited: prije 3 months 

OdgovoriCitiraj
windowsphoneisdeadpal
(@windowsphoneisdeadpal)
Zreli Član
Član od:prije 4 months 
Komentari: 70
11/01/2018 10:26 am  

Super, samim tim doci ce i na BiH trziste.

>>ERROR404<<


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od:prije 3 years 
Komentari: 608
11/01/2018 10:34 am  
Objavio/la: windowsphoneisdeadpal

Super, samim tim doci ce i na BiH trziste.

BiH je priča za sebe, ali barem smo "pokriveni" kada je u pitanju original garancija i dijelovi. Dio narudžbi što radi srpska kompanija PC Centar zapravo ide u bigbuy.ba (nekada mobilshop.ba), a oni prodaju na tržištu u BiH.


OdgovoriCitiraj
RedHill
(@redhill)
Zreli Član
Član od:prije 4 months 
Komentari: 92
11/01/2018 10:35 am  

Službeno ili neslužbeno, nebitno. Bitno da ih mozes kupitit na ovim područjima 😀


OdgovoriCitiraj
Brkamaster98
(@brkamaster98)
Aktivni Član
Član od:prije 3 months 
Komentari: 15
11/01/2018 11:19 am  

Kineski gigant sleteo  na tlo Balkana.haha 😀 


OdgovoriCitiraj
KulinBan
(@kulinban)
Zlatni Član
Član od:prije 4 months 
Komentari: 363
11/01/2018 1:51 pm  

ako ne bude prilično skuplji nego što se može dobiti direktnom narudžbom na webshopovima, dobro će proći, bude li značajno skuplji nema tu vajde


OdgovoriCitiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Gigantski Član
Član od:prije 4 months 
Komentari: 295
11/01/2018 9:58 pm  

Fali im dosta modela kao Mix 2, Mi 6, Mi Note 3, 5 Plus ...


OdgovoriCitiraj
Jeti
 Jeti
(@jeti)
Zreli Član
Član od:prije 4 months 
Komentari: 77
12/01/2018 8:18 pm  

Mana sto ce biti skuplje vec narudzba preko webshopova, njihov menadzer za Srbiju kaze, 2 vazna faktora dolaska u Srbiju Xiaomi-a je 24 godisnje jamstvo(pravo) i globalni rom. I da je u tijeku dogovor odnosno suradnja sa telekomima Srbije i da ce se ubrzo modeli pojaviti u ponudi.

Nadam se da ce i u BiH biti zastupljen ali evo citam naseg maestra @Josip Zeljko da dolazi zapravo 🙂


OdgovoriCitiraj
  
Working