Redmi Note 7 (Pro) obara rekorde – Milijun prodanih mjesečno!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 841
14/05/2019 7:05 am  

Nismo davno pisali o tome kako je Redmi Note 7 serija u Indiji (serija zbog toga što se kod njih može kupiti i primamljiviji Redmi Note 7 Pro uz obični Redmi Note 7) probila prvi milijun prodanih jedinica, a već mjesec dana nakon toga, Redmi se ima opet čime pohvaliti. Naime, izgleda da je serija u Indiji zadržala tempo prodaje te nastavi li se ovako prodavati, samo je nebo granica.

Prije čitanja, zanima nas jeste li pokušali (ili uspjeli) naručiti Redmi Note 7 Pro? Smatrate li da se to isplati zbog nešto boljih specifikacija? Ostavite komentar ispod članka!


 


I dok još nismo prežalili činjenicu da Redmi Note 7 Pro neće stići na naše tržište, testirali smo Redmi Note 7 i zaključili dosta toga. Ako niste, svakako pogledajte našu recenziju, a recenzija njihovog jeftinijeg brata, Redmi 7 stiže za nekoliko dana (spoiler alert – Xiaomi je ponovno nadigrao sam sebe). Da se vratimo na temu, Redmi je u 2 mjeseca prodaje novih Redmi Note 7 (Pro) telefona uspio prodati čak 2 milijuna jedinica.

Xiaomi Redmi Note 7 Pro prodaja 2 milijuna - Slika 1

Uz to što su se pohvalili brojem prodanih jedinica, napisali su da je vrijeme za novi Redmi telefon s 48MP kamerom za sviju, a o kojem se modelu radi, možemo samo nagađati. Već smo spomenuli to da se Redmi sprema izbaciti flagship telefon s 48MP kamerom, pa je moguće da se radi baš o tome modelu, ili nam stiže Xiaomi Mi A3?. Sviđa li vam se Redmi Note 7 (ili Redmi Note 7 Pro)? Ako nije, koji telefon u tom cjenovnom rangu (200-250 Eura) smatrate isplativijim? Javite nam u komentarima ispod članka!

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: