Xiaomi Pocophone F1 do sada prodan u 700 000 primjeraka!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1255
06/12/2018 5:03 pm  

Pocophone F1 je jedan od najvažnijh pametnih telefona ove godine. U godini kada nas mnoge kompanije uvjeravaju da "Affordable Flagship" ne može biti jeftiniji od 550 EUR, Poco je došao kao melem na ljutu ranu sa cijenom od cca 300 EUR. Nažalost mi taj legendarni telefon nismo imali priliku detaljno testirati, ali oni koji jesu imaju samo riječi hvale za njega. Najbolji dio je što nema nekih vidljivih kompromisa koji narušavaju korisničko iskustvo.

Sve to zaslužno je za ovaj novi uspjeh. Manu Kumar Jain, dopredsjednik Xiaomija, pohvalio se da je Pocophone F1 do sada prodan u čak 700 000 primjeraka globalno. To je ostvareno u periodu od ukupno 3 mjeseca, koliko je ovaj telefon već u prodaji. Jain naravno nije propustio priliku da se pohvali kako je maleni Poco (Poco na španjolskom znači "malen") vrlo brzo narastao u nešto veliko. Pohvalio se i velikom zajednicom što možemo i sami potvrditi jer je ovaj model često glavna tema na moderskim forumima kao što je XDA. Štoviše ima puno aktivniju zajednicu nego Xiaomijev vlastiti top model - Xiaomi Mi 8. Najpopularnija "modifikacija" ovih dana je instaliranje kamere sa Google Pixel telefona koja dodatno poboljšava ionako jako dobru kameru na Pocophoneu.

pocophone f1 prodaja

Pocophone se također pokazao jednim od ključnih uređaja koji su Xiaomiju pomogli da osigura prvo mjesto na drugom najvećem svjetskom tržištu - Indiji. Nadamo se da će se ova dobra prodaja nastaviti i da Poco neće raditi istu stvar kao OnePlus koji sa svakim novim modelm diže cijenu prema gore.

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: