Vlasnici Xiaomi telefona, radujte se! Krenuo rad na MIUI 11!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 920
11/01/2019 2:54 pm  

Ne, nismo već u prilici donijeti neke prve fotografije nadolazeće nove verzije Xiaomijevog sučelja, ali je Xiaomi sada i službeno počeo raditi na nadolazećem MIUI 11 sustavu. Tek što je MIUI 10 stigao na većinu novijih telefona, razvoj na novijoj varijanti sustava koja će donijeti mnogo toga novog je u punom tijeku. Liu Ming, šef odjeljenja za planiranje proizvoda je održao poprilično inspirativan govor u kojemu je najavio početak rada na novom sučelju te napomenuo stvar ili dvije o MIUI 11.

Naravno, s obzirom na to da je rad na novom sučelju tek počeo, teško je pogoditi kako će izgledati nova verzija sučelja i što će sve donijeti sa sobom, ali Liu Ming je spomenuo da će za razliku od MIUI 10-ke, MIUI 11 neće donijeti samo blage promjene, nego će se navodno raditi o novom i jedinstvenom operacijskom sustavu što samo ukazuje na to da će MIUI možda poći svojim putem, još dalje i od tvorničkog Androida, ali i o iOS-a. Iako je po nastanku, MIUI bio ekstremno sličan tadašnjem iOS-u, s godinama i svakom novom varijantom MIUI je sve više ličio iOS-iranom tvorničkom Androidu uz sve dodatke koji su u Kini popularni.

Xiaomi MIUI 11 početak rada - Slika 1

Naravno, umjetna inteligencija će imati još više prostora u nadolazećem sustavu koji će time postati još „pametniji“, ali ono što je korisnicima još bitnije, MIUI 11 će navodno biti značajno brži od svojih prethodnih verzija, a pogotovo MIUI 9-ke koja je i dalje u srcima Xiaomi fanova „bolja“ od MIUI 10-ke. Pored toga, Xiaomi nije iznio nikakve konkretne podatke, no očekivati je da ćemo već za ljeto, u beta kanalu, imati prilike isprobati novo MIUI sučelje, a to ćemo za vas i učiniti.

Također, nije poznato koji će sve telefoni dobiti nadogradnju, odnosno koliko telefona će ove godine „otpasti“ s trenutnim MIUI 10. Svejedno, itekako nas raduje činjenica da će MIUI 11 navodno donijeti značajne nadogradnje, a veseli li i vas? Koristite li Xiaomi telefon? Radujete li se novim nadogradnjama? Sviđa li vam se MIUI 10? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj
Jakovb
 Jakovb
(@Jakovb)
Član od: prije 5 mjeseci
Komentari: 2
11/01/2019 8:18 pm  

MIU 10 je odličan.Za 15 minuta sam se navikao a ovo mi je prvi Xiaomi mobitel.Kada ide test Pocophone f1?


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1297
11/01/2019 10:56 pm  

Također uživam u MIUI 10. 😀 

Što se tiče Pocophonea, neće biti na testu. Ali kada izađe naredni model potruditi ćemo se da ga nabavimo.

 


OdgovoriCitiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Prominent Member
Član od: prije 2 godine
Komentari: 536
20/01/2019 4:04 pm  

Vjerovatno ce ga spremit kad i Poco F2 bude tu


OdgovoriCitiraj
ganicafan
 ganicafan
(@ganicafan)
Član od: prije 4 mjeseca
Komentari: 1
21/02/2019 4:18 pm  

Navikao sam se na MIUI 10 jako brzo, ali mi fali MIUI 9 zbog većeg broja tema koje su se mogle podešavati. Ima tu još nekih dizajnerskih promijena kao što su boldirana slova i brojevi, nova aplikacija sata i ikone različitih oblika. Srećom moguće je skinuti temu sa starim dobrim ikonama. Sve u svemu vrhunski UI.


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: