Poznat je Xiaomi Mi Mix 3 datum izlaska na tržište! Klizat ćemo se i prije snijega...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 772
16/10/2018 7:59 am  

Xiaomi Mi Mix 3 je vjerojatno telefon kojemu se uz Redmi Note 6 Pro, udijelilo najviše pažnje zbog „revolucionarnog“ novog dizajna. Prvo smo dobili kratki uvid u klizni mehanizam za koji se tada mislilo da će biti automatski poput onoga na Oppo Find X-u ili Vivo NEX-Su, a zatim smo dobili potvrdu da će se raditi o ručnom mehanizmu. Isti nije nimalo revolucionaran jer je već viđen u bezbroj starih (glupih) telefona, a i nekolicine prvih pametnih telefona. Konačno nam je poznat i Xiaomi Mi Mix 3 datum izlaska na tržište te izgleda da nećemo morati čekati snijeg da se kližemo s njim.

Prvo se spekulirao jučerašnji datum (15.10.2018.), ali očito je isti došao i prošao bez službene najave novog Mi Mix 3 telefona. Po novim materijalima za medije, očito je da će Xiaomi predstaviti Xiaomi Mi Mix 3 već za 9 dana! Da, 25.10.2018. će biti dan za pamćenje jer će na taj dan, klizni „old-school“ mehanizam ponovno postati stvarnost u premium segmentu (sjeća li se itko Samsung D500 i D600 mobitela?!).

Xiaomi Mi Mix 3 datum izlaska na tržište - Slika 1

Ostaje nam vidjeti je li se prednjica Xiaomi Mi Mix 3 telefona kliže, ili se pak kliže stražnji dio, naravno sve će možda ovisiti i o perspektivi. Znamo da će telefon stići s gumbom za umjetnu inteligenciju koju je Xiaomi već predstavio na prethodniku (Xiaomi Mi Mix 2S), no ovakve stvari sigurno neće ugledati svijetlo dana na našim tržištima s obzirom na to da je isti AI namijenjen rodnoj im Kini.

Što vi mislite o ručnom kliznom mehanizmu?! Smatrate li da će prašina predstavljati mogući problem za ovaj telefon? Radujete li se novom Mixu? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: