Ovo je Xiaomi Mi Band 4 – kraj daltonizma, NFC i glasovne naredbe!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 899
11/06/2019 2:10 pm  

Xiaomi Mi Band serija pametnih narukvica za one koji se bave sportom, tjelovježbom ili za one lijene koji žele čitati obavijesti na ruci kada im je telefon van dohvata, predstavlja isplativa, ali i kvalitetna rješenja u svim svojim iteracijama. Tako je i s novom, Xiaomi Mi Band 4 narukvicom koja donosi nekoliko novotarija, a zadržava pristupačnu cijenu.

Prije čitanja, koristite li pametnu narukvicu? U koje svrhe? Ostavite komentar ispod članka!Xiaomi Mi Band 4 za razliku od svojih prethodnika nudi zaslon u boji dijagonale 0.95“ te je AMOLED tipa, a rezolucija mu iznosi 120x240. Nad njim se našlo 2.5D (zakrivljeno na rubovima) staklo koje je navodno jako teško izgrebati. Mi Band 4 nudi čak 77 različitih tema sa slikama koje odlično koriste novu mogućnost – zaslon u boji. Mi Band 4 ima napredni akcelerometar koji navodno ima prati pokrete u čak 6-osi (iako živimo u trodimenzionalnom svijetu...), a od sada može pratiti i zamahe tijekom plivanja te vas tako ocjenjivati pri vježbanju.

Xiaomi Mi Band 4 cijena specifikacije zaslon - Slika 2

S Mi Band 4 narukvicom možete roniti do 50m dubine te će narukvica to izdržati bez problema. Novost u seriji je i ugrađeni mikrofon koji može hvatati glasovne naredbe koje će Xiao virtualni asistent obavljati za vas. Preko Mi Band 4 narukvice, korisnici će moći kontrolirati i svoje ostale pametne uređaje u kućanstvu. U skupljim varijantama Mi Band 4 narukvica će se naći i NFC za lakše uparivanje, a i beskontaktno plaćanje.

Xiaomi Mi Band 4 cijena specifikacije zaslon - Slika 1

Mi Band 4 ima i senzor za mjerenje otkucaja srca, te ovoga puta podržava i Bluetooth 5.0. Xiaomi tvrdi da će Mi Band 4 imati autonomiju od 15 dana (na jednom punjenju), a varijante bez NFC-a će bez punjenja moći izdržati čak i 20 dana. Sama narukvica je dostupna u crnoj, smeđoj, plavoj, narančastoj i rozoj boji, a u standardnoj varijanti košta $24. Varijanta s NFC-om košta $33, a ograničena, Avengers varijanta košta $50. Sve cijene se odnose na Kinu te će kod nas vjerojatno biti nešto više.

Xiaomi Mi Band 4 cijena specifikacije zaslon - Slika 3

Sve u svemu, Mi Band 4 nudi bitna poboljšanja u odnosu na svoje prethodnike te ne sumnjamo da će je se dohvatiti i naš Josip, čim bude globalno dostupna. Što vi mislite o Mi Band narukvicama? Sviđa li vam se Mi Band 4? Ostavite komentar ispod članka!

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: