Krenula zatvorena Android 9 Pie beta za Xiaomi telefone! Saznajte jeste li među sretnicima...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 855
14/03/2019 3:27 pm  

Xiaomi se s povećanim brojem modela koje godišnje izdaju sve više gubi u pogledu stabilnosti softvera, no da brinu o svojim telefonima i dalje te ih nadograđuju, to im se ne može oduzeti. Upravo je danas krenuo zatvoreni beta test za kojeg su se korisnici nekolicine modela mogli prijaviti te će njihovi modeli dobiti Android 9 Pie ispod MIUI 10 sučelja već u prvoj polovici tekuće godine. O kojim se modelima radi?

Miks jeftinijih i skupljih Xiaomi modela koji su upali u zatvoreni Android 9 Pie beta program uključuje:

Ako ste u želji da isprobate zatvorenu beta verziju Androida 9 Pie, a posjedujete jedan do uređaja s liste, za takvo nešto ste već zakasnili jer su prijave zatvorene, no ovo znači ako imate jedan od ovih modela, zasigurno ćete nadogradnju dobiti ili u Public Beta paketu (nešto ranije), ili u Stable paketu (nešto kasnije, ali stabilnije). Moramo napomenuti da je prijelaz s MIUI 10 sučelja koje ima Android 8 Oreo na MIUI 10 sučelje s Android 9 Pie, jedan od najneprimjetnijih prijelaza na svijetu. U čemu je kvaka? Xiaomijev MIUI 10 je drastično drukčiji od tvorničkog Androida pa mu promjena baze na kojoj je sagrađen ne donosi gotovo nikakve vidljive promjene, no one koje su bitne, primijetit ćete u pogledu bolje autonomije i nešto bržeg rada.

Xiaomi Android 9 Pie MIUI 10 - Slika 1

Za neke drastičnije promjene na Xiaomi telefonima ćete morati sačekati MIUI 11 sučelje, a ovako ćete efektivno dobiti samo mogućnost hvaljenja pred društvom da ste na najnovijoj stabilnoj verziji Androida, iako je ona naredna već pred vratima u obliku Android Q beta verzije.

Koristite li jedan od navedenih modela? Je li vam uopće bitna verzija Androida pored svega što MIUI nudi? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj
Joman
 Joman
(@Joman)
Član od: prije 2 mjeseca
Komentari: 1
14/03/2019 3:33 pm  

Da, bitno mi je


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: