Vivo sprema nešto neviđeno?! „Kapljica“ koja će redefinirati sve što znamo o telefonima...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 920
11/01/2019 4:50 pm  

Nije tajna da je upravo Vivo prošle godine pokrenuo lavinu trendova od kojih je konkurencija prihvatila dva, a samim prihvaćanjem i popularizacijom načinila i ispravke nedostataka onoga što je Vivo bio započeo. Naravno, Vivo je predstavio Vivo NEX S i NEX A telefone čiji su aduti bili potpuni bezeless dizajn, revolucionarni pokretni mehanizmi za prednje kamere te senzori za otisak prsta ispod zaslona. Što onda Vivo sprema u 2019?

Jako popularan tipster s Twittera pod imenom Ice Universe je otkrio rendere kuteva telefona koji nam otvaraju više pitanja nego što ih odgovaraju, ali definitivno privlače pažnju. Ice Universe tvrdi da će upravo ovaj telefon kojeg će proizvesti Vivo čije je kodno ime „The Waterdrop“ (Kapljica vode) promijeniti način na koji gledamo pametne telefone. Također, Ice Universe namjerno naglašava da se ovdje radi o stražnjem dijelu telefona, a iz rendera se vidi da se staklo na površini telefona jako oku ugodno prelijeva preko rubova.

Vivo Teardrop 2019 - Slika 1

Znači li to da će se i zaslon nadolazećeg telefona od Vivo-a prelijevati s prednje strane na stražnju? Sve i da hoće, kakve praktične razloge Vivo može imati za takvo nešto osim estetike? Hoće li Vivo nadigrati samog sebe u pogledu novog viđenja bezeless dizajna? Ostaje nam vidjeti, a Ice Universe je u objavi spomenuo i CES2019 pa ćemo vidjeti hoće li nas Vivo sviju iznenaditi i ponuditi nešto što još nitko drugi nije, kao što su to učinili i prošle godine.

Što vi mislite o telefonu čiji se zaslon prelijeva preko rubova na stražnjicu? Smatrate li da će to biti samo beskoristan trik ili da će Vivo zaista donijeti nešto što će promijeniti igru? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Prominent Member
Član od: prije 2 godine
Komentari: 536
20/01/2019 3:54 pm  

Nedo Bog da ovo ispadne


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: