Sony objavio video teaser za Xperia XZ4 telefon! Prstima u visine...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 920
18/02/2019 5:00 pm  

Iako Sony i nije uspio sačuvati svoje nadolazeće telefone od očiju javnosti, novim video teaserom se trudi probuditi maštu svojih obožavatelja koji već ionako znaju što ih čeka. Xperia XZ4 video teaser se fokusira na jednu stvar koja će je izdvojiti od konkurencije. Nažalost, Sony i dalje ne ide u korak s vremenom i s konkurencijom u pogledu većine elemenata dizajna svojih telefona te cijena koje prate mid-rangere, a ni flagshipe, no ove godine će barem eksperimentirati s novim omjerom stranica zaslona.


Pročitajte još - Sony Xperia XZ4 prošla kroz Antutu test i ostavila ostale telefone u prašini!


Xperia XZ4 teaser se fokusira na novi zaslon s poprilično zanimljivim omjerom stranica od 21:9 kojeg smo navikli gledati samo na kino platnima. Očito Sony želi prenijeti osjećaj gledanja filmova i ostalih oblika multimedije i na naše dlanove, no moramo priznati da je to poprilično odvažan pothvat s obzirom na to da većina multimedije još nije snimana ni u 18:9 omjeru stranica koji je sve češći na pametnim telefonima te će vjerojatno postati standard.

Sony Xperia XZ4 video teaser trailer - Slika 1

CinemaWide zaslon nadolazećeg Xperia XZ4 telefona će pokušati promijeniti paradigmu i nadigrati konkurenciju, ali smatramo da će im uspjeh promjene nečega što već postaje standard uvelike ovisiti i o cijenama uređaja koji uz XZ4 budu imali ovakve zaslone. Ako bacimo pogled unatrag, Sony i nije bio najpošteniji s cijenama svojih telefona ako se uzme u obzir to što je konkurencija nudila za iste novce pa se nadamo da će, poput Samsunga koji se trudi osvojiti natrag mid-range tržište s Galaxy M serijom, korigirati cijene i ponuditi ovakvu vrstu zaslona i u drugim cjenovnim rangovima.

Glasine koje kruže oko Xperia XZ4 telefona uključuju i trostruke stražnje kamere (od kojih bi glavna mogla imati i pozamašan 52MP senzor) te 3D ToF senzor, još nisu potvrđene, ali kako sam teaser kaže, već ćemo na MWC-u imati priliku u potpunosti razotkriti ovog visokog macana.

Što vi mislite o 21:9 zaslonima na telefonima? Kako će se ovim rukovati i što će Sony učiniti da rukovanje olakša? Javite nam vaša mišljenja u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: