Pogledajte čak tri nova video spota za Galaxy S10! Što je Samsung potvrdio?  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 772
12/02/2019 6:45 pm  

Već i ptice na grani znaju gotovo sve što se može znati o nadolazećem trojcu iz Galaxy S serije koje će na prvom javnom predstavljanju u svijetu dočekati i naš Josip u San Franciscu. Kao što već znate, dočekat ćemo Galaxy S10E, Galaxy S10 te Galaxy S10+ pametne telefone od kojih nijedan neće biti ništa drugo nego pravi flagship za 2019. godinu. Samsung je konačno izbacio i niz jako kratkih, ali zanimljivih video spotova koji prikazuju novosti u Galaxy S10 liniji, a mi ćemo se opustiti i pogledati ih te naravno komentirati svaki od tri video spota.


Pročitajte još - (VIDEO) Samsung Galaxy S10 – Sve što do sada znamo!


U prvom video spotu koji traje samo šest sekundi, Samsung se hvali time što je „izbjegao“ notch na svojim flagship uređajima te na video spotu prikazuje jedan potpun zaslon i senzor za otisak prsta koji će se naći ispod zaslona. Naravno, obje stvari su samo polovično istinite jer Samsung je svejedno morao izrezati zaslone te u njima smjestiti prednju kameru (kamere u slučaju Galaxy S10+) što će se nekima svidjeti i manje nego notch. Što se tiče senzora za otisak prsta, isti ima potencijal da bude zaista revolucionaran s obzirom na to da je Samsung zaobišao i seriju optičkih čitača ispod zaslona te će koristiti ultra-soničnu varijantu koja je navodno brža i sigurnija. Svejedno, istina je da će samo dva skuplja modela imati ovakav čitač dok će se isti kod Galaxy S10 smjestiti na desni okvir telefona.

Drugi kratki video spot iste duljine trajanja se fokusira (badumtss) na prednju kameru (kamere kod najskupljeg modela) koje će, ako je vjerovati spotu, biti optički stabilizirane. Također je teško pobjeći dijelu naslova videa koji spominje 4k rezoluciju pa nas ne bi čudilo da ista prednja kamera ili kamere budu sposobne za snimanje 4k stabiliziranog videa. Iste kamere će navodno imati i mogućnost auto-fokusa. Glasine govore da će prednja kamera imati senzor od 10MP.

Posljednji video spot se zabavio baterijom triju telefona odnosno punjenjem i pražnjenjem iste. Pod punjenje, Samsung Galaxy S10 serija će podržavati brzo bežično punjenje od 15W, a pod pražnjenje, mislimo na to da će Galaxy S10 serija moći bežično puniti druge uređaje i to snagom od 9W. Ono što se također spekulira je to da će Galaxy S10 serija imati i prateće bežične slušalice koje će sličiti onima kod iPhonea te da će telefon moći puniti iste bežičnim putem što bi bilo jako zanimljivo.

Sve u svemu, o telefonima znamo gotovo sve što se može znati, ali se svejedno nadamo da će Samsung ostaviti koju sitnicu neotkrivenu za samo predstavljanje u San Franciscu. Što vi mislite o mogućnostima koje Samsung promovira? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

 


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: