Smeta vam rupa u zaslonu Galaxy S10 (S10+)? Evo kako ljudi rješavaju taj problem!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 855
15/03/2019 12:05 pm  

Nije tajna da se prilikom prve pojave i popularizacije notcha stvorio tabor korisnika telefona koji su odmah digli vile i baklje protiv takvog trenda, a isti se nastavio i kada su proizvođači pametnih telefona pokušali dodatno eksperimentirati s prednjim kamerama i zaslonima. Od tada smo vidjeli različite vrste notcha (široke, uske, u obliku kapljice, u obliku slova U, u jednom ili drugom kutu telefona...), a nakon notcha, svijet pametnih telefona i njihovih prelijepih zaslona od ruba do ruba su zauzele rupe.

Tako je i Samsung uzeo određenu dozu rizika s dizajnom novih telefona te u njih ugradio rupe s prednjom kamerom (ili kamerama u slučaju Galaxy S10+) što je određenim korisnicima (a pogotovo onima koji pate od OKP-a) itekako zasmetalo te možda ih i odbilo od moguće kupovine telefona. Čak je i Huawei ispratio trend kojeg je Samsung počeo s upitnim mid-range telefonom Galaxy A8s. Na sreću, korisnici ovakvih telefona su se sjetili kako olakšati korištenje te prividno sakriti izrez zabavnim i zanimljivim pozadinskim slikama. Naravno, isto rješenje vrijedi samo za situaciju kada ste na početnom zaslonu vašeg telefona, no definitivno telefonu daje dašak svježine, barem u takvoj situaciji.

U galeriji pogledajte na koje su sve načine korisnici prekrili izrez te ako ste korisnik telefona s ovakvim izrezom, možda će i vama dati inspiracije da obistinite svoje ideje.

Kakvog ste vi stajališta s izrezima u zaslonu? Jeste li imali prilike koristiti telefon s ovakvim izrezom te je li vam to zasmetalo na prvu? Javite nam u komentarima i na forumu.


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: