Galaxy Note 10+ na fotografijama – monstruozne dimenzije i pozdrav slušalicama!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 986
11/07/2019 3:00 pm  

Iako smo Samsungov nadolazeći Galaxy Note 10+ već imali prilike vidjeti na fotografijama koje su nam tada potvrdile naziv telefona (do tada se mislilo da će se zvati Note 10 Pro), na novim fotografijama Galaxy Note 10+ potvrđuje ono što zanima mnoge. Naime, kako će i obični Galaxy Note 10 biti poprilično velik telefon po dimenzijama, dimenzije Galaxy Note 10+ su nas još više zanimale s obzirom na to da će biti primjetno veće.

Na fotografijama FCC-a je vidljiv Galaxy Note 10+ s isključenim zaslonom, a pored samog uređaja se nalaze dva ravnala koja nam potvrđuju dimenzije. Pored toga, na zaslonu je jasno vidljiv središnji izrez za prednju kameru te 6.7“ zaslon zakrivljen na rubovima. Samsung Galaxy Note 10+ ima dimenzije od 162.5x77.6mm. Uz to, osvanule su i druge dvije slike na kojima su vidljivi kutevi telefona koji su nam do sada bili nedostižni i potvrdili ono što se spekuliralo.

Samsung će se s Galaxy Note 10+ modelom (a vjerojatno i s manjim Note 10 modelom) pozdraviti s utorom za slušalicama, a do današnjeg dana su bili među rijetkima koji ga ugrađuju u svoje skupe uređaje. Iako će Samsung pohvatati niz pozitivnih trendova poput četiriju stražnjih kamera na Note 10+ modelu, ovaj trend ne možemo pozdraviti s ovacijama i strah nas je da će se proširiti i na jeftinije modele s vremenom. Što mislite o dimenzijama Galaxy Note 10+? Smatrate li da je prevelik? Što kažete na nedostatak 3.5mm ulaza za slušalice?

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: