Stigao je Android 9.0 Pie i OneUI za Samsung Galaxy J7 (2017)!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1289
12/06/2019 11:54 am  

Da nam je netko prije točno dvije godine, kada je predstavljen Galaxy J7 (2018), rekao da će taj telefon dobiti dvije velike Android nadogradnje vjerovatno bi klimnuli glavom i oprezno se odmaknuli misleći kako je netko pojeo previše ludih gljiva. Ali evo... čuda se događaju i Samsung je u opticaj pustio Android 9.0 Pie nadogradnju za Samsung Galaxy J7 (2017). Ovo smo na neki način i očekivali nakon što smo prekjučer saznali da je nadogradnja krenula Galaxy J7 Pro u nekim regijama.

Možda još važnije, s ovom nadogradnjom dobijete i novo Samsungovo korisničko sučelje, OneUI, o kojem smo detaljnije pisali u našoj Samsung Galaxy S10e recenziji pa svakako bacite pogled i na nju. Ako već niste dobili obavijest o nadogradnji nemojte se brinuti jer se ove stvari uvijek rade u "valovima", da se ne preopterete serveri. Dostupnost nadogradnje također može malo varirati ovisno o tome kod kojeg mobilnog operatera ste kupili telefon. Za svaki slučaj možete i ručno u postavkama provjeriti je li nadogradnja već dostupna u našoj regiji (Postavke, ažuriranje softvera).

Oznaka nadogradnje je J730FXXU4CSF1 (barem u Španjolskoj), a osim OneUI dobijete i zadnju sigurnosnu nadogradnju za Android (5. mjesec 2019.).

Koristite li vi Samsung Galaxy J7 (2017) i jeste li već dobili Android 9.0 Pie? Javite nam se u komentarima i na forumu, voljeli bi čuti vaša iskustva.

https://www.youtube.com/watch?v=UEVuZYoOKiQ

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: