Zaštita od 100 Eura – Imamo slike službenih Samsung Galaxy Fold maskica!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 841
19/04/2019 3:00 pm  

Već smo prije nagađali i imali neke površne informacije o nadolazećim maskicama za Samsung Galaxy Fold, koji je ovih dana jako zanimljiv (pogotovo zbog problema sa zaslonima), a jedan od nama dražih leakera pod imenom Roland Quandt je otkrio i službene slike i cijenu kožnih maskica. S obzirom na to da je unutarnji zaslon zaštićen kada je telefon preklopljen, ne čudi nas to da će službene maskice pokrivati vanjski zaslon i stražnji, odnosno desni, dio Galaxy Fold-a.


Pogledajte još - Tko ima bolju ideju? Samsung Galaxy Fold vs Huawei Mate X!


S obzirom na to da službene kožne maskice za Galaxy S10 koštaju oko 50 Eura, ne čudi nas to da će telefon s dva dijela, dva zaslona i dvije namjene imati duplo skuplje službene kožne maskice. Roland tvrdi da će cijena Galaxy Fold kožne maskice koštati oko 100 Eura, a same maskice će se moći nabaviti u crnoj ili bijeloj boji. Očekivano, maskice neće prekrivati i mehanizam za savijanje jer se isti sakrije kada je telefon u rasklopljenom načinu. Tako će službene kožne maskice biti načinjene u dva dijela koja ćete sami staviti na dvije strane ovog zanimljivog savitljivog uređaja.

Samsung Galaxy Fold maskica 100 Eura kožna - Slika 1 Samsung Galaxy Fold maskica 100 Eura kožna - Slika 2

Bijela varijanta maskice će dodatno otkriti stvarnu veličinu prednjeg, 4.6“, zaslona, a sve kamere će biti propisno otkrivene. Nekako smo se nadali zanimljivijem dizajnu, a već vidimo kako će alternativna rješenja nuditi nešto potencijalno zanimljivije i jeftinije. Što vi mislite o maskicama? Kada biste kupili telefon od 2000$, biste li ga odmah stavili u zaštitnu maskicu? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: