Vidjeli ste Galaxy A80 s rotirajućim kamerama? Evo kako će izgledati maskice...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 920
14/04/2019 11:00 am  

Da je Galaxy A serija telefona postala gnijezdo Samsungovih hardverskih eksperimenata, pokazao je prvo Galaxy A8s, a nakon njega, Galaxy A80 – telefon s najčudnijim mehanizmima u industriji. Galaxy A80 je sa svojim dvostrukim pokretnim mehanizmima i rotirajućim stražnjim-prednjim kamerama podijelio obožavatelje pametnih telefona u tabor onih koji obožavaju novotarije i u tabor onih koji tolike pokretne mehanizme vide kao mogući problem za dugotrajnost telefona. Bilo kako bilo, nekoliko poznatijih tvrtki u svijetu maskica za pametne telefone je već ponudilo svoja rješenja, a tu smo da se zabavimo i bacimo oko na njih...


Pogledajte još - Samsung Galaxy S10+ Recenzija - To je to!


Dizajn maskice za pametni telefon s tolikim pokretnim dijelovima je nedvojbeno mnogo zahtjevniji od onog za nešto običnije pametne telefone, ali Olixar nudi nekoliko rješenja. Kožne maskice na preklop za Galaxy A80 pokrivaju cijelu prednju stranu, a stražnja strana je ogoljena na mjestu pokretnog mehanizma i stražnjih kamera – precizno do točke gdje se mehanizam podiže. Iako je Olixar za ovu liniju maskica mogao otići i koji centimetar više (sve do kamera), ovako maskice ostavljaju bolji estetski dojam. Opisane preklopne maskice za Galaxy A80 će koštati 21.99$ što je malko više nego što bismo željeli, ali za nešto skuplji telefon drukčijeg dizajna je to djelomično opravdano.

Samsung Galaxy A80 maskice dizajn kamere - Slika 1

Druga vrsta maskica koje nudi Olixar su one nešto tradicionalnije maskice od neklizivog materijala (najvjerojatnije TPU iako službeno nije navedeno). Zanimljivo je kako je Olixar uspio odrezati maskicu na stražnjoj strani oko pokretnog mehanizma, ali ista oko cijele prednje strane nudi blago izbočen dio da vam ponudi dodatnu vrstu zaštite ako telefon zaslonom padne na ravnu površinu. Ove „obične“, ali ipak malko neobične maskice će koštati samo 9.99$ što je i očekivano unatoč nešto drukčijem dizajnu.


Pročitajte još - Samsung Galaxy A80 i Snapdragon 730 procesor pokazali mišiće u Antutu testu


Samsung Galaxy A80 maskice dizajn kamere - Slika 2

Galaxy A80 se čini kao jedan od najzanimljivijih Samsungovih pametnih telefona i to iz više razloga. Prvi je zasigurno zanimljiv dizajn baziran oko potpuno bezeless prednje strane telefona, a drugi to što će imati Qualcommov novi Snapdragon 730 čip koji bi trebao pomesti svu mid-range konkurenciju, iako će Galaxy A80 cijenom biti bliži flagship telefonima, no to je za ovakav dizajn i očekivati.

Što vi mislite o Galaxy A80? Sviđa li vam se dizajn telefona i dizajn maskica za njega? Koliko biste vi novca dali za Galaxy A80? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: