Redmi Pro 2 opet na fotografijama?! CEO Xiaomija trolla obožavatelje?  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 920
15/04/2019 10:00 am  

Iako je prvo punokrvni flagship u novonastaloj Redmi liniji telefona koja je sada zaseban podbrend Xiaomija demantiran od strane čelnika Xiaomija, nakon toga se izgleda isti vole šaliti na račun obožavatelja tog brenda. Već smo jednom vidjeli navodni Redmi Pro 2 u rukama jednog od čelnika, a sada se situacija ponavlja i to sve nam se čini da se ekipa iz Xiaomija samo zeza s ovakvim fotkama.


Pročitajte još - Xiaomi ukida podršku za veliki broj Redmi telefona!


Xiaomijev upravitelj za proizvode, Wang Teng Thomas je sa svojim novim Xiaomi Mi 9 SE telefonom uhvatio fotografiju u čijoj se pozadini vidi Xiaomijev predsjednik i jedan od osnivača, Lin Bin, kako ispred sebe ima ponovno nepoznat telefon koji vrlo vjerojatno može biti Redmi Pro 2. Nakon što su korisnici Weibo platforme koji Thomasa prate počeli kopati po fotografiji, ista je uklonjena što može značiti da je Thomas dobio naredbu da ju ukloni radi čuvanja poslovne tajne o Redmi Pro 2, ili je ovo sve jedna duža i kompliciranija šala. Što se vidi na navodnom Redmi Pro 2?

Redmi Pro 2 Pocophone F2 fotografija - Slika 1

Očit je nešto deblji izrez na gornjem okviru navodnog Redmi Pro 2 telefona iz kojeg bi prednja kamera trebala „iskakati“ pokretnim mehanizmom. Ono po čemu je očito da bi se radilo o Redmi podbrendu je i postojanje 3.5mm ulaza za slušalice kojeg na Xiaomi Mi telefonima više nažalost nema. Za Redmi Pro 2 se očekuje da će biti punokrvni flagship telefon sa Snapdragon 855 čipom, a najnovije glasine se vrte oko toga da bi ovo mogao biti nasljednik jako popularnog Pocophone F1 telefona.

Redmi Pro 2 Pocophone F2 fotografija - Slika 2

Bilo kako bilo, nadamo se da će ovakve „nezgodno procurjele“ informacije uroditi nekakvim plodom pa da će Xiaomi predstaviti ili Pocophone F2, ili Redmi Pro 2 te ponovno s agresivno niskom cijenom pokušati osvojiti tržište, ali i srca korisnika s kojima se očito igraju ovakvim objavama. Što vi mislite je li ovo Redmi Pro 2 ili Pocophone F2? Što mislite koliko će Xiaomi tražiti novca za bilo kojeg od ta dva telefona s obzirom na sve nove komponente? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: