Redmi X je ipak Redmi K20 – K znači „Killer“!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 841
14/05/2019 11:05 am  

Sjećate li se samih početaka OnePlus brenda s njihovim OnePlus One, flagship killerom. Bila je to tvrtka koja je proizvodila odlične telefone s agresivno niskim cijenama, no svakom se iteracijom modela cijena povećavala, pa ćemo tako sada dobiti OnePlus 7 Pro s cijenom koja konkurira i Samsungu. Redmi nam sprema nešto slično, no nadamo se da njegova saga neće imati jednaku progresiju kao ona kod OnePlusa. Redmi K20 je naziv prvog Redmi flagshipa, a možda se tu krije još nekoliko trikova.

Redmi K20 X naziv killer - Slika 2

Prije čitanja, što mislite kolika će biti cijena za Redmi K20? Smatrate li da je moguće napraviti flagship s cijenom oko 350 Eura, te hoće li se ponoviti uspjeh Pocophone F1? Ostavite komentar ispod članka.


Pročitajte još - Redmi Note 7 (Pro) obara rekorde – Milijun prodanih mjesečno!


Naime, ako ste pratili naš portal, jučer je već bio postavljen teaser na kojemu je jedan od čelnika Xiaomija objavio da se trenutno vijeća o imenu novog Redmi flagshipa. Od svih slova, odabrali su K, te će se Redmi K20 zvati jer će „K“ označavati upravo riječ „Killer“ (ubojica). Smatramo da će se Redmi voditi sličnom marketinškom kampanjom kao što je to nekada činio i OnePlus te da će agresivno niskom cijenom, a kvalitetnim i brzim komponentama konkurirati flagship telefonima kod svojih rivala.

Redmi K20 X naziv killer - Slika 1

Skočna kamera, Snapdragon 855, velika količina RAM-a i memorije, AMOLED zaslon i senzor za otisak prstiju ispod istog su navodne odlike ovog nadolazećeg ubojice, a samo nam je još ostala cijena. Ono što se spekulira je to da će Redmi K20 na određenim tržištima nositi ime Pocophone F2 zbog svojih komponenti i vjerojatne isplativosti. Ostaje nam vidjeti što je od svega ovoga istina. Što vi mislite o imenu Redmi K20? Smatrate li da će zbilja biti „killer“ (ubojica) flagshipa? Javite nam u komentarima ispod članka!

Slični članci:

Izvor


Citiraj
Adi
 Adi
(@Adi)
Član od: prije 1 mjesec
Komentari: 31
14/05/2019 11:32 am  

Ako bude imao ove specifikacije, i kostao 350e potamanit ce pola mobitela na trzistu.


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1255
14/05/2019 2:53 pm  

Tako su govorili i za PocoPhone. Doduše ovaj ako ništa barem ima normalno ime 🙂


OdgovoriCitiraj
Adi
 Adi
(@Adi)
Član od: prije 1 mjesec
Komentari: 31
14/05/2019 4:50 pm  

pa pocophone jeste poremetio odnose na trzistu, a to bi mogao, i ovaj sa vim specifikacijama koje nudi jos da nisu cigani pa ostave 3,5mm stave nfc, i memery slot to bi diglo cijenu za 10e po komadu bili bi pravi hit, a ovako kao svaki xioami nedorecen.


Ivan Tadić se sviđa
OdgovoriCitiraj
kazem
 kazem
(@kazem)
Član od: prije 5 dana
Komentari: 1
17/05/2019 4:39 pm  

A jeli se zna tocan datum kada se pusta na trziste u Hrvatskoj?


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: