Procurila službena slika Samsung Galaxy S10 Plus telefona!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1256
01/02/2019 11:54 am  

Zahvaljujući mnogobrojnim glasinama i procurjelim informacijama možemo slobodno reći da znamo kako će izgledati svi telefoni u nadolazećoj Samsung Galaxy S10 seriji. Jučer je se pak pojavila slika koja praktički cementira sve što smo do sada saznali jer se radi o (navodno) službenom renderu Galaxy S10+ telefona koji će Samsung koristiti u svojim promo materijalima. Objavio ga je popularni indijski tech blog 91mobiles koji tvrdi da nema nikakve sumnje u njihovu autentičnost.

Svi detalji se slažu sa dosadašnjim informacijama pa je možda najveća novost ova biserno bijela boja koja izgleda uistinu odlično. Na prednjoj strani se vidi i rupica u obliku pilule za dvije prednje kamere, a ne možemo da ne primjetimo kako Samsung veličinu statusnih ikonica nije centrirao po visini sa rupicom.  Opet.... da su niže bilo bi puno neiskorištenog prostora iznad. Kako će to izgledati u praksi tek ostaje za vidjeti, ali drago nam je reći da ćemo vam već prvi dan (20.02.2019.) imati priliku prenijeti dojmove jer ćemo biti na službenom predstavljanju koje će se održati 20.02.2019. u San Franciscu.

Samsung Galaxy S10 plus slike

Na stražnjoj strani vidljiva je trostruka kamera koja će se prema glasinama sastojati od obične širokokutne kamere, ultra-širokokutne kamere i kamere sa telephoto lećom. Sa lijeve strane je pak i dalje vidljivo Bixby dugme što jasno daje do znanja da Samsung ne odustaje od vlastitog asistenta. Naravno to je bilo i za očekivati nakon zanimljivih najava krajem prošle godine na Samsung Developers Conference.  Nama to ionako ništa ne znači jer Bixby, kao i svi drugi asistenti, ne podržava niti jedan jezik iz regije. Skenera otiska prsta nema na stražnjoj strani, niti na boku, što je je sigurna potvrda da se Samsung odlučio na ultrasonični skener unutar samog zaslona.

Pored  Galaxy S10+ očekuje se da će Samsung predstaviti još dva modela - obični Galaxy S10 i nešto jeftiniju varijantu nazvanu Galaxy S10E sa ravnim zaslonom, običnim skenerom otiska prsta i "samo" dvije kamere. Zamišljen je kao "pristupačni flagship" koji je direktna konkurencija iPhone XR i sličnim uređajima.

Izvor


Citiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Prominent Member
Član od: prije 1 godina
Komentari: 536
01/02/2019 10:07 pm  

''Procurilo''


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: