Obožavatelji Xiaomija pripremite se! Stiže Pocophone F1 Lite!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 855
15/03/2019 5:04 pm  

Malo bi bilo reći da je Xiaomi sa svojim prvim podbrendom (Redmi se odvojio naknadno) itekako pomutio tržište mid-range i flagship telefona s prvim Pocophone F1 telefonom (u nekim tržištima znan kao Poco F1). Naravno, isto tako bi bilo teško reći da je neopravdana situacija dovela do pomutnje jer je Pocophone F1 jedan od najisplativijih pametnih telefona današnjice pa smo ga morali uključiti i u našem videu. Dok korisnici Pocophone F1, ili oni koji će tek postati povornici Pocophone brenda čekaju nasljednika, Xiaomi je odlučio djelomično utažiti im glad s „lakšim“ modelom.


Pogledajte još - MKBHD napravio slijepi test kamera 16 telefona! Rezultati su nevjerojatni! (VIDEO)


Pocophone F1 Lite je primijećen na Geekbench benchmark aplikaciji te nam je svojim probnim testom na spomenutom benchmarku otkrio i dio specifikacija. Da ne duljimo, Pocophone F1 Lite će imati Qualcomm Snapdragon 660 čip koji se itekako pokazao kod niza telefona koje smo testirali (Xiaomi Mi A2 i Mi 8 Lite dobro predstavljaju mogućnosti spomenutog čipa). Uz njega će se naći 4GB RAM-a, a ne bi nas čudilo da Xiaomi napravi i više varijanti u pogledu memorija.

Pocophone F1 Lite specifikacije geekbench - Slika 1

Nažalost, od ostatka specifikacija nemamo još ništa, ali znamo da je Pocophone F1 Lite dobio 1341 bodova na Single-Core testu te 4830 bodova na Multi-Core testu. Iako se još jedan Xiaomijev model pod kodnim imenom „Uranus“ pojavio na Geekbenchu te uspio postići blago niže rezultate, vjeruje se da se radi o istom telefonu te da je „Uranus“ kodno ime od Pocophone F1 Lite modela.

Što vi mislite o konceptu Pocophone F1 Lite modela? Ima li isti uopće smisla s obzirom na Redmi Note 7 i slične modele? Iščekujete li s nestrpljenjem Pocophone F2? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor

Ova tema je mijenjana prije prije 2 mjeseca od Josip Zeljko

Citiraj
pe099pe
 pe099pe
(@pe099pe)
Član od: prije 1 godina
Komentari: 9
15/03/2019 10:08 pm  

Ne mogu dočekati F2!! Šta mislite koliko bi mogao koštati?


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: