Počelo je! Xiaomi objavio prvi teaser za Xiaomi Mi A3!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1315
12/07/2019 5:05 pm  

Nije tajna da nam je Xiaomi Mi A2 jedan od najdražih mid-range pametnih telefona u prošloj godini. Ne samo da je imao odličan hardver za svoj cjenovni rang, nego je dolazio i sa čistim Androidom koji je bio garancija za konzistentno dobre performanse. Ako ste među ljubiteljima stock Android iskustva, a obožavate Xiaomijeve mid-range telefone onda imamo jednu odličnu vijest za vas - Xiaomi je krenuo sa službenim teaserima.

Na teaseru nije naveden naziv modela, no tekst ne ostavlja nikakvu sumnju da je u pitanju novi Android One telefon. Vidljiva je silueta telefona i natpis: "Najprodavanija Android One serija na svijetu se vraća" . To je hrabra tvrdnja, koja je pogotovo impresivna ako uzmemo u obzir da su praktički svi Nokia telefoni dio Android One programa. To ne znači da je Xiaomi prodao više Android One telefona nego Nokia sveukupno, nego da je ova serija najuspješnija.

Što očekivati?

Xiaomi Mi A3 će, po svemu sudeći, biti baziran na nedavno predstavljenom Xiaomi CC9e pametnom telefonu. Mnogi su očekivali da će biti baziran na snažnijem CC9, ali svi dokazi upućuju na ono prvo. Daleko od toga da je to loša vijest. Štoviše, CC9e je jako povoljan i ima hardver koji je osjetna nadogradnja u odnosu na Xiaomi Mi A2. Dolazi sa 6.01" AMOLED zaslonom, Snapdragon 665 procesorom, 6 GB RAM-a i trostrukom stražnjom kamerom (48 MP + 8 MP ultraširokokutna + 2 MP ToF) i velikom 4030 mAh baterijom. Velika baterija je odlična vijest, ali onaj AMOLED zaslon je nažalost HD+ rezolucije (720 x 1560) što na ovu dijagonalu znači gustoću piksela od cca 286 ppi. To je jedini detalj za koji se potajno nadamo da će Xiaomi promjeniti do službenog predstavljanja.

Xiaomi Mi CC9e

Naravno, uvijek postoji mogućnost da će biti i neka "Pro" varijanta, ili je ovo možda čak "Lite" varijanta (kao što je prošle godine bio Mi A2 Lite). Kako god da bilo nećemo dugo čekati da saznamo jer kada Xiaomi krene s teaserima.... nema zaustavljanja. Uvjereni smo da ćemo već za vikend ili tijekom sljedećeg tjedna znati praktički sve bitne detalje.

Što vi očekujete od Mi A3? Javite nam se u komentarima i na forumu.

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: