Opera za Android donosi besplatnu i neograničenu VPN uslugu! Sloboda korisnicima!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 971
21/03/2019 4:00 pm  

Čak dvije godine nakon što je Opera svojim korisnicima na računalima dala opciju besplatne i neograničene VPN usluge, istu funkcionalnost dobiva i Opera na Androidu što će definitivno obradovati korisnike ovog, često zaboravljenog, internet pretraživača. Opera se od samih početaka uvijek klela u brigu za sigurnost svojih korisnika pa je tako ova njihova politika otišla korak dalje.


Isprobajte još - Crni YouTube s isključenim zaslonom i još mnogo toga! – YouTube Vanced (LINK)


Opera tvrdi da će korisnici na Androidu tako moći povratiti svoju izgubljenu privatnost, pogotovo kada se spajaju na slobodne i nezaštićene javne WiFi mreže. Da stvar bude, barem na papiru, još bolja, Opera će koristiti vrstu VPN-a bez zapisnika što znači da ni Opera neće znati što njeni korisnici čine, a u pokušaju saznavanja iste stvari će zaustaviti sve „trackere“.

Opera Android besplatan neograničen VPN - Slika 1

Beskonačna i besplatna VPN funkcionalnost je dodana u verziju Opere 51.0 na Android platformi te ako je VPN nešto što trebate, možete ju preuzeti i isprobati Operinu varijantu. Sve što trebate je preuzeti aplikaciju s Google Play Trgovine te u postavkama aplikacije (gdje se sada nalazi VPN izbornik) uključiti VPN funkcionalnost pa ćete uspostaviti 256-bitnu enkriptiranu vezu s udaljenim VPN serverom. Nažalost, ne možete odabrati točnu lokaciju vašeg željenog servera, no možete izabrati servere iz jedne od triju regija – Europe, Azije i Sjeverne Amerike.

Opera Android besplatan neograničen VPN - Slika 2

Zašto biste željeli VPN i čemu uopće služi? Može vam omogućiti korištenje servisa i web-stranica koje su zabranjene na vašoj lokaciji te se preko VPN-a zaštiti od praćenja vaših aktivnosti na internetu. Postoje različita rješenja za VPN koja se uglavnom naplaćuju ili u svojoj besplatnoj varijanti imaju značajna ograničenja pa je lijepo vidjeti da se jedan od internet velikana pobrinuo za VPN potrebe svojih korisnika na ovakav način.

Koristite li vi Operu? Koji je internet pretraživač vama najdraži? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:


Citiraj
Nermin
 Nermin
(@Nermin)
Član od: prije 2 godine
Komentari: 119
22/03/2019 1:49 pm  

Opera na racunaru je najbolji internet preglednik.


OdgovoriCitiraj
Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 971
22/03/2019 5:34 pm  

Osobno preferiram Firefox 😀


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: