OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro stižu sredinom sljedećeg mjeseca?  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1302
16/04/2019 9:39 am  

Ovih dana puno zanimljivih stvari se događa oko OnePlusa. CEO kompanije nedavno je demantirao glasine kako pripremaju savitljivi pametni telefon, a kao glavni razlog za to naveo je ograničenja trenutne tehnologije. U isto vrijeme je još jednom potvrdio da rade na OnePlus Smart TV-u pa, ukoliko čekate na neki povoljan TV, možda se pojavi već krajem ove godine.

Većina nas ipak najviše očekuje nove OnePlus flagship telefone. Da, dobro ste pročitali. Ne radi se o jednom, nego o navodno dva telefona. Jedan je "klasični" koji će se zvati OnePlus 7 i kojega smo do sada vidjeli u nebrojeno mnogo leakova. Ima potpuno čistu prednju stranu (bez rupica i zubova) i motoriziranu prednju kameru koja izlazi iz gornjeg dijela telefona. Drugi, OnePlus 7 Pro, se tek ovih dana pojavio u glasinama i navodno se radi o 5G uređaju sa zakrivljenim OLED zaslonom (naslovna slika). Nedavno su se čak pojavile fotografije koje otkrivaju njegov izgled. Naravno upitno je koliko su te fotografije uopće autentične, ali izvor je djelovao relativno dobar.

OnePlus 7

OnePlus 7

Danas se dogodila još jedna zanimljiva stvar. Do sada pouzdan izvor otkrio je kako će oba OnePlus telefona biti predstavljena 14.05.2019. što znači da nas dijeli manje od mjesec dana od službenog predstavljanja. Pored toga CEO OnePlusa najavio je da sutra možemo očekivati velike novosti, a to gotovo sigurno znači objavu datuma predstavljanja novih OnePlus perjanica.

Za kraj, evo i jedan video koji pokazuje kako iznutra izgleda motorizirana kamera na Vivo telefonu. Za očekivati je da će OnePlus koristiti identičan (ili jako sličan) mehanizam jer su obje kompanije u vlasništvu BBK Electronicsa.

Izvor

Ova tema je mijenjana prije prije 2 mjeseca od Josip Zeljko

Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: