Upoznajte "skupi" OnePlus - Predstavljen OnePlus 6T McLaren Edition sa 10 GB RAM-a!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1312
11/12/2018 12:50 pm  

Već nekoliko tjedana poznato je da OnePlus priprema posebnu varijantu OnePlus 6T pametnog telefona, a danas je ta varijanta službeno predstavljena. Nismo očekivali iznenađenja, ali ih je ipak bilo. OnePlus 6T Mclaren Edition je "nadograđeni" OnePlus 6T sa malo drugačijim dizajnom, više RAM memorije, bržim punjenjem i višom cijenom. No... idemo po redu!

OnePlus nije radio drastične promjene u dizajnu. Štoviše upravo suprotno od toga - promjene stižu tek na stražnjoj strani gdje je vidljiv uzorak od karbonskih vlakana. Njega nećete osjetiti pod prstima jer se nalazi ispod stakla i ovo nam djeluje kao super rješenje. Postignut je drugačiji izgled, a isto vrijeme zadržan je onaj lijepi dizajn koji je krasio obični OnePlus 6T. Odličan suptilan detalj je i "Mclaren narančasta boja" koja se pod određenim kutevima vidi na rubovima telefona.

OnePlus 6T Mclaren Edition cijena specifikacije

Velika nadogradnja stiže  kod RAM memorije koje sada ima ukupno 10 GB. Nećete to nikada do kraja iskoristiti, no ekstreman telefon zahtjeva ekstremne brojke, zar ne? Pored toga 256 GB interne memorije dolazi kao standard. To već djeluje puno korisnije ako znate kako iskoristiti toliku količinu.

Najvažnija novost je ipak WARP Charge koji mijenja dosadašnji Dash charge. Radi se o 30W punjenju, a OnePlus tvrdi da je to dovoljno da se napuni od 0% do 50% za samo 20 minuta. Vjerujemo da je vrlo impresivno, no još nije u rangu Huawei Mate 20 Pro koji ima 42W punjenje i može se napuniti do 70% za 30 minuta - i još ima veću bateriju. Ovaj WARP nam više djeluje kao zanimljiv rebranding, nego kao nešto novo. Baš će biti zanimljivo za vidjeti hoće li raditi sa aktualnim OnePlus modelima. OnePlus se još nije oglasio po tom pitanju.

OnePlus 6T Mclaren Edition brzo punjenje

WARP punjenje omogućava da napunite bateriju od 0% do 50% za samo 20 minuta

Sve druge specifikacije su identične kao kod običnog OnePlus 6T modela - znači Snapdragon 845, 6.41" Optic AMOLED zaslon, dvostruka 16 MP stražnja kamera sa f/1.7 otvorom blende itd.

OnePlus 6T McLaren Edition cijena i datum izlaska

I konačno - cijena! Ovo je bez sumnje najskuplji OnePlus uređaj do sada, ali je svejedno daleko od cijena koje traže drugi brendovi za svoje eksluzivne telefone. Štoviše, kada uzmemo u obzir specifikacije (i činjenicu da na sebi nosi logo jednog cijenjenog brenda) uopće ne djeluje strašno. Cijena je 699 EUR sa uračunatim porezom ako ste u EU. U prodaju kreće prekosutra tj. 13.12.2018. u zapadnoj Europi i Sjevernoj Americi, a kasnije se širi na ostala tržišta.

Što vi mislite o OnePlus 6T Mclaren Edition? Razumna cijena za jedan eksluzivni telefon sa 256 GB interne memorije i 10 GB RAM-a? Javite nam se u komentarima i na forumu.

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: