Obični Redmi K20 nije pravi flagship?! Xiaomi se igra Googlea?!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 899
25/05/2019 10:00 am  

Baš nakon što smo na uvid dobili navodne cijene Redmi K20 Pro telefona, divljinama interneta su se počele širiti fotografije „običnog“ Redmi K20 telefona iako za onu Pro varijantu nikada službeno ništa nismo ni čuli. O čemu se radi? Redmi K20 će prema Redmi K20 Pro navodno biti ono što je Pixel 3A naspram Pixela 3 – identičan u ključnim točkama, osim jedne.

Prije čitanja, biste li voljeli da Redmi K20 bude mid-range zvijer za malo novca? Ostavite komentar ispod članka!


Pročitajte još - Procurila navodna Redmi K20 Pro cijena! Ako je Pro ovako povoljan...


Još su tri dana dok svijetlo dana ne ugleda „Demon king“, a u jednom od posljednjih objava, Xiaomijevi čelnici su objavili da će K20 (Pro) imati 3.5mm ulaz za slušalice. Dok će Redmi K20 Pro biti sve ono što smo navodili u prethodnim člancima (jako povoljan punokrvni flagship telefon), Redmi K20 će ispuniti nedavno Xiaomijevo obećanje da stiže povoljan, a snažan telefon s novim Snapdragonom 730. Upravo je to za sada jedina poznata razlika dvaju modela, a što se samog čipa tiče, miljama je iznad uobičajenih Snapdragon 660 i 670 koje smo počeli viđati u mid-range tržištu. Po svemu ostalom, Redmi K20 će izgleda biti identičan Pro varijanti, a to uključuje 4000mAh bateriju, bezeless zaslon, 48MP Sony IMX586 senzor, tri stražnje i jednu prednju kameru (u pokretnom mehanizmu).

Obični Redmi K20 Snapdragon 730 cijena - Slika 1

Vjerujemo da će samo i promjena čipa uzrokovati drastično nižu cijenu navodne obične varijante Redmi K20. Što mislite, koliko će novaca Xiaomi tražiti za ovu varijantu, ako se obistine vijesti o cijenama Pro varijante? Ostavite komentare ispod članka!

Slični članci:

Izvor 1 Izvor 2


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: