Nokia 8.1 promo video stigao prije vremena! Notch je nešto širi...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 841
05/12/2018 11:30 am  

HMD je već najavio događaj u Dubaiju koji će se održati danas i na kojem se očekuju predstavljanja triju novih telefona od kojih će jedan sigurno biti Nokia 8.1. Do sada smo mislili da će upravo ta Nokia 8.1 biti zapravo međunarodna varijanta Nokia X7 telefona koji se u Kini prodaje već od prije skoro dva mjeseca, novi Nokia 8.1 promo video koji je procurio nešto ranije otkriva neke razlike.

Nokia 8.1 promo video - Slika 1

Nokia 8.1 promo video otkriva dizajn telefona i neke ključne karakteristike od kojih smo većinu očekivali, osim one jedne koja ga čini različitim u odnosu na Nokiju X7. Dvostruke stražnje kamere sa Zeiss optikom i optičkom stabilizacijom će zasigurno donijeti odlične fotografije i pri škrtom svijetlu čime se Nokia posebno hvali. Nokia 8.1 će moći hvatati portrete uz pomoć umjetne inteligencije što god im to značilo te će pozadinsko zamućenje biti promjenjivo od strane korisnika.

Nokia 8.1 promo video - Slika 3

Sve će se te lijepe fotografije i video zapisi moći pregledati na poprilično velikom zaslonu (mislimo na to da je velik s obzirom na samo tijelo telefona) koji podržava reprodukciju HDR10 video zapisa. Očito će sve oči biti uprte na kamere ovog telefona s obzirom na to da se gotovo sve ključne stavke dotiču istih. Ono što nas čudi je nešto širi notch u odnosu na onoga kod Nokia X7 telefona pa se ljudi po forumima već pitaju je li ovo zapravo rebrendirana Nokia X7 s nešto širim notchom, ili su razlike pak primjetnije?

Na sreću, već ćemo danas saznati informacije nakon službenog predstavljanja ovog i drugih telefona koje će HMD predstaviti u Dubaiju. Nas zanima vjerujete li vi još Nokia brendu? Koristite li jedan od njihovih pametnih telefona? Kakva su vaša iskustva? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

 


Citiraj
Gagi990
(@gagi990)
Aktivni Član
Član od: prije 1 godina
Komentari: 6
05/12/2018 9:02 pm  

Snajka ima Nokia 7 Plus a stari ima 6.1 i iskreno zadovoljan sam telefonima, sve leti, najnovije nadogradnje, oba vec vrste android Pie tj 9.0, izrada odlicna bolja od Xiaomi i Honora, kamera onako prosek, sve u svemu nije lose. Ima mana primer kada instaliras neku app dodaje na pocetni ekran automatski ne mozes iskljuciti to, drugo ne mozes raditi Cast na druge uredjaje osim ako nije android tv, dok Samsung i LG tv ne podrzava sto je glupost, ima jos par mana ali sve u svemu za kome trebaju drustvene mreze ili dopisivanje, muzika i solidna kamera telefon je odlicna posebno za dve godine, cak i baterija im drzi oko dan ipo do dva koristenja.


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: