Nokia 3.2 sletjela u Indiju – Nepravedna cijena za specifikacije?!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 899
22/05/2019 9:30 am  

Iako na našim krajevima Nokia još nije ponovno zaživjela kao što je to u slavna vremena prije pojave pametnih telefona, tu i tamo se naleti na nekoga tko koristi novije Nokia pametne telefone. Jedan takav je sletio u Indiju, a ovisno o popularnosti, može stići i na naše krajeve. Štoviše, s obzirom na to da „šverceri“ često uvoze kineske i indijske varijante Nokia telefona i ovdje ih prodaju kao globalne, očekivali bismo da će i Nokia 3.2 stići i kod nas. S obzirom na specifikacije, cijena Nokia 3.2 telefona možda i nije opravdana...

Nokia 3.2 cijena specifikacije - Slika 2

Prije čitanja, koristite li Nokia pametni telefon? Koji je i kakva su vaša iskustva? Ostavite komentar ispod članka!


Pročitajte još - Nokia 9 PureView - Očekivanih 5 kamera, ali neočekivana i uzbudljiva kombinacija!


Nokia 3.2 je stigla u Indiju i to u dvije varijante. Osnovu obaju verzija čini 6.26“ zaslon s HD+ rezolucijom. Ono oko čega se bazira marketinška kampanja Nokia 3.2 telefona je baterija koja traje 2 dana, a sam kapacitet joj iznosi 4,000 mAh. Ono što će omogućiti takvu autonomiju osim zaslona niže rezolucije je Qualcomm Snapdragon 429, a uz njega će se naći 2 ili 3GB RAM-a te 16 ili 32GB interne memorije. Selfie kamera se nalazi u uskom notchu te ima 5MP senzor, a stražnja kamera ima senzor od 13MP. Nokia 3.2 ima 3.5mm ulaz za slušalice, ali takvo nešto se u ovom cjenovnom rangu i očekuje.

Nokia 3.2 cijena specifikacije - Slika 1

Ono što je nakon ovakvih specifikacija bitno je i koliko novca ćete možda moći izdvojiti za ovaj model. Cijena Nokia 3.2 telefona u Indiji iznosi 115 Eura za 2/16GB varijantu te 138 Eura za 3/32GB varijantu. Ne možemo, a da ne usporedimo ovaj telefon s nedavno recenziranim Redmi 7 modelom koji na papiru ima identične cijene, a daleko bolje komponente. Može li Nokia 3.2 s gotovo tvorničkim Androidom privući publiku bolje nego što to Redmi 7 čini? Što vi mislite? Ostavite komentar ispod članka!

Slični članci:


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: