Pogledajte kako izgleda Motorola RAZR 2019 u očima fanova! (VIDEO)  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 772
09/02/2019 7:06 pm  

Iako je Motorola kao brend u posljednjih nekoliko godina promijenila nadređene nekoliko puta, teško se ne prisjetiti starih dana slave na prvi pogled onog dobrog starog logoa. Da se ne bismo samo prisjećali stare slave u našim glavama, Motorola je odlučila oživjeti jedan telefon kojih ih je u vrijeme izbacivanja na tržište istoga uzdigao u nebesa. Naravno, radi se o Motorola RAZR telefonu koji će dočekati i svoju ponovljenu verziju i to navodno već ove godine. Motorola RAZR 2019 će uz nekoliko patenata i dosadašnjih rendera definitivno kad tad ugledati svijetlo dana, no u kojoj konačnoj formi, to još ne znamo.

Motorola RAZR 2019 render video - Slika 1

Upravo iz takve znatiželje, a i zbog činjenice da će ova ili naredna godina možda biti i godina pametnih telefona sa savitljivim zaslonima (o čemu smo pričali u našoj emisiji), Motorola RAZR 2019 je dobila i jedan video spot u kojemu ju je zamislio jedan od obožavatelja pod nazivom Waqar Khan. Gospodin Waqar ima svoju viziju ovog savitljivog i ponovno oživljenog telefona koja je nažalost, barem s trenutnom tehnologijom savitljivih telefona, nemoguća, no možda Motorola zaista iznenadi i načini nešto barem približno ovome.

Motorola RAZR 2019 render video - Slika 2

Waqar je Motorolu RAZR 2019 zamislio kao telefon s dva zaslona od kojih je onaj unutarnji savitljiv te se preklopi preko svoje duže stranice na pola. Na genijalan način, Waqar je zamislio vanjski zaslon kao prvu frontu na kojoj će korisnici moći pregledati i reagirati na svoje obavijesti, a pored njega se smjestila i stražnja kamera.

Motorola RAZR 2019 render video - Slika 3

Kako je sam zamišljeni telefon jako kompaktan, izostala je prednja kamera koja bi se ipak mogla smjestiti u notchu. Iako ovakav dizajn zaista podsjeća na originalni RAZR, a implementira gotovo sve što jedan pametni telefon današnjice zahtjeva, nemoguće je ne primijetiti nedostatke u dizajnu, a prvi od njih je navigacija sučeljem jer se ispod tipki na zaslonu našlo ispupčenje. Sitnica je takvih mnogo pa se nadamo da će timovi u Motoroli zaista ovo bolje promisliti i uspjeti realizirati ovaj projekt.

Kako se vama sviđa vizija Motorole RAZR 2019? Što biste vi osobno promijenili na njoj? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

 


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: