Motorola Moto E6 na slikama – Samo za nezahtjevne korisnike!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 993
22/06/2019 11:30 am  

Već smo ranije pisali o tome kako su specifikacije Motorola Moto E6 telefona procurile i da nas s obzirom na standardnu cijenu telefona iz te serije (jer pretpostavljamo da će mu se cijena kretati oko 130-150$) nisu oduševile. Ovoga puta imamo i jasniju sliku o tome kako će telefon izgledati jer je popularni leaker, Evan Blass (@evleaks) objavio rendere nadolazećeg telefona.


Otkrivene su Moto E6 specifikacije – Koliko biste ovog platili?!


Moto E6 je telefon koji će se lako prodavati na tržištima gdje popularni kineski brendovi već nisu osvojili ovaj cjenovni rang, a moguće je da se pojavi i kod nas (legalnim ili ilegalnim putem). Renderi potvrđuju poprilično primjetne okvire oko zaslona i jako jednostavan dizajn koji podsjeća na telefone od prije 5+ godina, uz iznimku koja je 18:9 omjer stranica zaslona.

Motorola Moto E6 slike renderi - Slika 1

Kako ni senzor za otisak prsta nije vidljiv na renderima, postoji mogućnost da se bude smješten unutar Motorola logoa na stražnjoj strani, no mi bismo prije pretpostavili da ga neće ni biti. Primjetne su i samo dvije kamere (jedna prednja i jedna stražnja) te plastično kućište telefona s uzorkom kakav je specifičan za jeftinije Moto telefone. Kako donji dio okvira Moto E6 nije prikazan, ne znamo točno preko kojeg utor će se Moto E6 puniti, no pretpostavljamo da će se Motorola i ovdje držati starog Micro-USB utora te jednog zvučnika.

Motorola Moto E6 slike renderi - Slika 2

Ako vas zanimaju poprilično slabašne specifikacije ovog telefona, bacite oko na link koji smo označili (iznad), a nas zanima što mislite o Moto E6 s obzirom na pretpostavljenu cijenu? Koji biste telefon vi radije kupili?

Slični članci:


Citiraj
josipp
 josipp
(@josipp)
Član od: prije 4 tjedna
Komentari: 1
22/06/2019 1:20 pm  

Vise od 100-130€ nebi dao za te lose specifikacije, bolja opcija ne Redmi 7A


OdgovoriCitiraj
Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 993
23/06/2019 8:43 am  

U Divljini se i Redmi 7 može naći za te novce


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: