Meizu 16 obitelj će dobiti i trećeg člana! Meizu 16X kao budžet rješenje...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 616
10/08/2018 2:56 pm  

Bilo bi poprilično nedolično reći da je Meizu sa svoja nova dva flagshipa „razvalio“ u pogledu omjera performansi i cijene, no da oni kojima su Meizu 16 i 16 Plus i dalje preskupi ili prejaki (ako ima takvih), Meizu će ponuditi i treće rješenje iz iste serije. Na Geekbenchu su se pojavili rezultati testa trećeg u obitelji pa nam je Geekbench tako otkrio i moguće Meizu 16X specifikacije.

Meizu 16X specifikacije - Slika 1

Na internetu se već duže vremena provlači fotografija nazubljenog (notch) uređaja iz Meizu obitelji s Qualcommovim novim mid-range rješenjem (koje malo više baca u flagship vode, nego u mid-rangere na kakve smo navikli na našim prostorima), Snapdragonom 710. Doduše, ovaj primjerak s fotografije vrti ono što izgleda kao tvornički Android pa je moguće da se radi o produkcijskom modelu u ranim stadijima. Geekbench rezultati novog Meizuovog uređaja iz 16 serije su otkrili da će vjerojatno 16X biti taj s fotografije koji će imati Snapdragon 710 kojega su taktovi procesora razotkrili na testu. Ono što nam je još jasno iz testova da će Meizu 16X vjerojatno imati 6GB RAM-a što je odlično za jedno jeftinije rješenje iz ponude te da će vrtjeti Android 8.1.0 što je bilo i za očekivati. Također, rezultati na Geekbenchu su jako slični onima koje je postigao Xiaomi Mi 8 SE koji ima Snapdragon 710 pa je baš ovaj čip gotovo u potpunosti potvrđen.

Meizu 16X specifikacije - Slika 2

Kako će ostatak komponenti Meizu spustiti da bi se to odrazilo i na cijenu uređaja, ostaje nam vidjeti. Za sada, Meizu sve bolje pogađa želje svojih korisnika održavajući cijenu i više nego razumnom. Što vi mislite o mogućem Meizu 16X uređaju s blago slabijim komponentama? Javite nam u komentarima i na forumu.


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


  
 
Share: