Pogledajte kako Meizu 16S nevjerojatno brzo otvara aplikacije! (VIDEO)  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 841
19/04/2019 1:00 pm  

Promo materijale u obliku video zapisa već desetljećima gledamo na televizijama, računalima, telefonima, tabletima... Zanimljivo je to što se tvrtke u svijetu pametnih telefona rijetko kada hvale na ovaj način. Obično su video materijali jako stilizirani i daleko od konkretnih činjenica, no Meizu svoj nadolazeći Meizu 16S hvali na jako zanimljiv način. Na video zapisu, Meizu 16S otvara čak 20 aplikacija u samo 99 sekundi.


Pogledajte još - Jedan od najboljih telefona u klasi! Meizu Note 8 recenzija


Moramo priznati da gotovo nijednu od aplikacija i igara zapravo ne poznajemo jer se radi uglavnom o aplikacijama i igrama namijenjenima za kinesko tržište, no Meizu 16S ih otvara jako brzo i što je još važnije, drži ih otvorenima. Da, Meizu 16S u promo videu čuva čak 20 aplikacijama u RAM-u među kojima su se našle i igre (koje obično zauzimaju višestruko više RAM-a) bez ikakvih problema. Naravno, nemojte se zbuniti jer je video ubrzan što Meizu i naznačava u gornjem lijevom kutu, no od same brzine (za koju će uvelike biti zaslužan Qualcomm Snapdragon 855 koji je na Meizu 16S ostvario 374,190 bodova na AnTuTu Benchmarku) su važnije sposobnosti zadržavanja aplikacija uključenima.

U promo spotu možete primijetiti da je krajnji dizajn telefona vješto skriven tvorničkim poklopcem-maskicom. Meizu 16S očekujemo s navedenim čipom, 8GB RAM-a, 48MP glavnom kamerom te cijenom od otprilike 450 Eura u Kini (što znači da će svugdje drugo biti skuplji). Zaista će se tu raditi o punokrvnom flagshipu, no konačne dojmove nećemo davati dok nam jednom (a vjerojatno neće nikada) telefon stigne na test.

Što vi mislite o ovakvoj reklami? Smatrate li da su ovakvi spotovi učinkovitiji od onih koje konkurencija radi? Što mislite o Meizu brendu i njihovom Meizu 16S? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: