Otkrivena LG G8 ThinQ cijena? Izvori iz Kanade otkrivaju...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 772
11/02/2019 1:42 pm  

Dok se naš Josip sretno sprema za San Francisco gdje će Samsung predstaviti svoje novotarije, na MWC-u u Barceloni će LG predstaviti svoj naredni flagship pod nazivom LG G8 ThinQ. Kako smo prve detalje o telefonu već otkrili, ono što nas je definitivno zanimalo najviše je i njegova cijena koja je možda već i otkrivena. Naime, jedan kanadski pretprodavač (a i korisnik Reddita) je već zaprimio informacije o LG G8 ThinQ cijeni te ih odlučio podijeliti sa svijetom.


Pročitajte još - LG G8 na prvim renderima! Kompanija preskače apsolutno sve trendove... (VIDEO)


Prvo, prisjetimo se onoga što već znamo o nadolazećem flagshipu iz LG-evog tabora kojemu u posljednje vrijeme, barem u mobilnoj diviziji, i ne ide baš najbolje. LG G8 ThinQ specifikacije će navodno uključivati Qualcommov Snapdragon 855, 3D ToF senzor prednjici uz selfie kameru (za 3D emojie), 3500mAh bateriju (što je rekord za ovu liniju telefona) te će uz pomoć Qualcomm X50 modema koji je uključen u Snapdragon 855 podržavati i 5G mreže.

LG G8 ThinQ cijena specifikacije - Slika 1

Od ostalih glasina, navodno se spremaju visok i nazubljen zaslon, dvostruke stražnje kamere te 3.5mm ulaz za slušalice što će mnoge, vjerujemo, razveseliti. Ono što nas možda i neće veseliti je moguća početna cijena ovog modela. Naravno, naglašavamo početna jer LG telefoni u posljednje vrijeme već nakon par mjeseci nakon premijere znatno izgube na vrijednosti pa su se određeni modeli već nakon 3-4 mjeseca poslije premijere na tržištu mogli kupiti za polovinu početne cijene. Naime, LG G8 ThinQ cijena u Kanada bi mogla biti CAD 1,199 što je ekvivalentno s oko 800Eur. Naravno, u današnje vrijeme svi očekuju toliko novca dati za flagship uređaje, ali s obzirom na to da je LG izgubio dosta kredibiliteta greškama u prošlosti, cijena nam se čini previsokom iako telefon na papiru nudi zaista mnogo.

LG G8 ThinQ cijena specifikacije - Slika 2

Što vi mislite o ovakvoj cijeni i navodnim specifikacijama? Koristite li LG pametni telefon? Vjerujete li LG-u kao brendu u industriji pametnih telefona? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor

Ova tema je mijenjana prije prije 2 mjeseca 2 times od Ivan Tadić

Citiraj
korsnik
 korsnik
(@korsnik)
Član od: prije 2 mjeseca
Komentari: 1
11/02/2019 3:47 pm  

Koristim još uvijek LG G6 i odličan je u svakom pogledu, jedina mana prednja kamera, ali ostalo bez ikakve zamjerke.


OdgovoriCitiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Prominent Member
Član od: prije 1 godina
Komentari: 536
11/02/2019 6:28 pm  

Treba se malo LG spustit na OnePlus-ov nivo mislim bar na nivo od 500-600$


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: