LG G7 će biti skuplji od LG G6?! Korejski mediji otkrili novi datum izlaska.  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od:prije 3 godine 
Komentari: 859
13/03/2018 5:47 pm  

Isčekivanje novog LG flagship pametnog telefona više je stvar tradicije i stare navike nego bilo što drugo. Već neko vrijeme u mislima kupaca dominiraju Samsung, Apple i Huawei uz povremeni ulet Xiaomia i OnePlus-a. No... kako stare navike umiru teško tako se mi i dalje nadamo da će LG sa novom iteracijom svog flagship uređaja napokon pronaći put i ponuditi nešto doista drugačije. LG G5 bio je hrabar potez koji je neslavno propao, a LG G6 je kupio njegov pepeo. LG G7 je pak već trebao biti predstavljen ali je prema korejskim medijima šef kompanije otkazao cijelu stvar i naredio da naprave novi uređaj. Navodno se neće zvati ni LG G7 nego nekako drugačije. Jednostavnosti radi, mi ćemo ga za sada nazivati LG G7. Sada je samo pitanje kada će se "novi G7" pojaviti i odgovor nam opet stiže iz Koreje, domovine LG-a.

LG G7 izlazak u 5. mjesecu?

Prema korejskim medijim LG G7 biti će predstavljen nekada tijekom 5. mjeseca što je čak malo ranije nego što smo prethodno očekivali (6. mjesec). Zanimljivo je da su objavili i cijenu koja će navodno biti nekih 80 EUR viša u odnosu na LG G6. Konkretno očekuje se cifra od 700 EURA, ali imajte na umu da se to odnosi na korejsko tržište.

LG G7 izlazak cijena

Za sada nije poznato puno hardverskih detalja.  LG  gotovo sigurno odustaje od korištenja starijih procesora pa tako možemo očekivati najnoviji Snapdragon 845. U igri je i OLED zaslon što nije baš neočekivano jer LG već neko vrijeme pojačava proizvodnju OLED zaslona. O kameri još nema informacija ali ThinQ tehnologija koju smo vidjeli na LG V30S će sigurno biti prisutna. Kada smo već kod toga svakako bacite pogled na naš video o LG V30s kojega smo probali još u Barceloni i gdje u više detalja opisujemo što je ThinQ. Link ćemo ostaviti ispod.

Konačno, moramo komentirati i dizajn. Sjećate se onih slika i videa gdje smo mislili da se radi o otkazanoj varijanti LG G7? E pa ispostavilo se da je to "pravi" LG G7, barem ako je vjerovati ostalim medijima, što znači da možete računati na postojanje zuba (eng. notch). Ovisno o vašim preferencijama to ne mora biti loša stvar, no i tu ćemo iskorisititi priliku da vas uputimo na naše nedavni video gdje diskutiramo o pozitivnim i negativnim stranima zuba pa svakako ga pogledajte. Link se također nalazi ispod.

Obavezno bacite pogled na:

Izvor


OdgovoriCitiraj
vlado m
(@vlado-m)
Rastući Član
Član od:prije 8 mjeseci 
Komentari: 39
13/03/2018 6:27 pm  

i, naravno - "notch" 🙂 za sve pare..


OdgovoriCitiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Zlatni Član
Član od:prije 8 mjeseci 
Komentari: 429
13/03/2018 7:23 pm  

Kombinacija X-a i LeEca


OdgovoriCitiraj
Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od:prije 3 godine 
Komentari: 859
13/03/2018 7:35 pm  

Notch postaje glavni feature svih novih telefona izgleda 😀 . Deal with it 🤣  😀 


vlado m liked
OdgovoriCitiraj
Share: