Novi detalji o iPhone 11 su tu! Kamere koje će ostaviti konkurenciju u prašini?  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 899
25/05/2019 12:00 pm  

Već smo najavili da se Apple uskoro sprema predstaviti iOS 13, ali uz nekoliko detalja o novoj verziji Appleovog operacijskog sustava stižu i novi detalji o iPhone 11 seriji. Max Weinbach, kojeg najvjerojatnije znate preko YouTube kanala EverythingApplePro, tvrdi da je dobio uvid u neke sočne detalje. Što sve znamo o iPhone 11?

Prije čitanja, ako koristite iPhone, o kojem se modelu radi? Planirate li kupiti iPhone 11 ili čekate da trenutnoj ponudi padnu cijene? Ostavite komentar ispod članka!


Pročitajte još - Zakon odredio da Apple mora obavijestiti korisnike o usporavanju iPhonea!


Dva nova iPhonea (a trebalo bi ih biti ukupno tri) će imati 5.8“ i 6.5“ OLED zaslone koje će i ovoga puta vjerojatno proizvoditi Samsung. Ono što će i dalje ostati je notch, koji će ovoga puta doživjeti određene nadogradnje. Najveća nadogradnja se tiče FaceID-a, a navodno će iPhone 11 moći hvatati daleko veći kut prilikom otključavanja telefona te će funkcionirati i iz manje udaljenosti od lica pa ćete lakše otključavati vaš iPhone. Nadogradnja će biti i u pogledu stakla koje će se naći na prednjoj strani tako da bi iPhone 11 trebao biti manje klizav i nešto otporniji na padove.

iPhone 11 novi detalji kamere iOS 13 - Slika 1

U pogledu kamera, znamo da će iPhone 11 imati tri stražnje kamere, no one navodno neće stršiti od ostatka poleđine kao u dosadašnjih iPhonea. Samo dvije od te tri će biti i optički stabilizirane, a vjerojatno će to biti glavna i ona s telefoto lećom (za bolje zumiranje). Apple će navodno ugraditi širokokutnu kameru koja će pokrivati kut od 120 stupnjeva, a nadogradnju će dobiti i dvostruki LED blic koji će bolje osvjetljivati prostor.

Ono najbitnije se nalazi ispod haube jer Apple navodno sprema novi ISP (Image Signal Processor) koji će donijeti masivne nadogradnje u pogledu Smart HDR-a te će tom kartom iPhone 11 navodno donositi znatno bolje fotografije nego što to konkurentni telefoni čine. Ono što znamo o iOS-u 13 je da će donijeti tamni način rada koji će se proširiti i na aplikacije drugih proizvođača (Facebook, WhatsApp, Instagram...), ali tamni način rada neće biti u potpunosti crn, nego samo tamnosiv. iOS 13 će, po uzoru na Huaweijev EMUI, pratiti navike korištenja aplikacija te ih pred-učitavati tako da će iPhone 11, ali i svi iPhonei koji će dobiti nadogradnju, znatno brže raditi. Jailbreaking će navodno biti znatno teži nego što je bio kod prošlih verzija.

Vesela plejada informacija nam je tu, a što će se obistiniti ostaje nam vidjeti. Što biste vi voljeli od novog iPhonea i novog iOS-a? Koje stvari su vama bitne? Javite nam u komentarima ispod članka!

Slični članci:


Citiraj
Adi
 Adi
(@Adi)
Član od: prije 2 mjeseca
Komentari: 53
25/05/2019 2:28 pm  

Dugo nisam nesto ruznije vidio, ali stvarno odvratan je


OdgovoriCitiraj
Netko
 Netko
(@Netko)
Član od: prije 3 tjedna
Komentari: 1
25/05/2019 9:53 pm  

Di će "gayfon" napravit dobar mobitel?? Zaostaju za ostalima bar 3 generacije, a cijene su im 3 generacije naprijed... Žalosno što to smeće ljudi kupuju...


OdgovoriCitiraj
Caesar
 Caesar
(@Caesar)
Član od: prije 3 tjedna
Komentari: 1
27/05/2019 12:24 am  

Koristim iPhone Xs Max posljednja 2 mjeseca. Prije toga sam koristio Samsung Galaxy S5 pa S7 edge (davno prije toga iPhone). Vagao sam između Samsunga S10+ i Xs Max-a i na kraju dobro odabrao. Sinergija ios-a i iPhonea je nenadmašna, kao i ispoliranost samog operativnog sustava te fini detalji i finese samog uređaja. Klasa za sebe. 4k 60 fps video neću ni spominjati (bez premca). Možda prodam svoj uređaj na jesen i doplatim za Max 11-icu (ili kako će se već zvati).


OdgovoriCitiraj
Adi
 Adi
(@Adi)
Član od: prije 2 mjeseca
Komentari: 53
27/05/2019 10:34 am  

Taj 4k 60fps mu nije nista bolji, cak sta vise nego na s10+

softwer ispoliran, pa mora biti kad anemozes promjeniti tapetu, pomjeriti ikonicu, ogranicen ko balkon, a ovaj novi je pojam ruznoce, stvarno svasta mogu otrpiti, ali dati pare za nesto onako ni u ludilu


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: