Huawei P30 Pro na testu izdržljivosti – Ispravljene greške prethodnika?!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 841
20/04/2019 12:00 pm  

Naš omiljeni YouTuber, Zack s kanala JerryRigEverything se dohvatio i najnovijeg Huawei flagship telefona koji je trenutno i kod nas na testu. Na sreću, mi ne moramo mučiti svoj primjerak jer je Zack to već odradio za nas. Nakon što je imao nedaće s prethodnicima koji su pucali u testu savijanja, Huawei P30 Pro stiže s ojačanim tijelom i nešto boljim rasporedom komponenti. Kako je prošao?

Huawei P30 Pro test izdržljivosti JerryRigEverything - Slika 1

Kao što je i očekivano za flagship telefone, prednje staklo iznad zaslona se grebalo samo iznad šeste razine Mohsove ljestvice. Okviri su dakako načinjeni od metala kao i tipke te se boja s njih izderala običnim skalpelom što je i za očekivati. Cijeli okvir se tako doimao jako čvrstim i kvalitetno izrađenim, ali za cijenu je to i očekivati.

Huawei P30 Pro test izdržljivosti JerryRigEverything - Slika 2

Stražnja postava kamera se neće ogrebati običnim stvarima poput ključeva a to uključuje sva četiri senzora. Ipak, Zack je čvrstim pritiskom skalpela uspio blago zagrebati staklo iznad senzora. Test paljenja zaslona Huawei P30 Pro na prvi pogled nije preživio, no već nakon isključivanja pa uključivanja zaslona, isti se oporavio i opet proradio kako treba.

Huawei P30 Pro test izdržljivosti JerryRigEverything - Slika 3

Senzor za otisak prsta je optičkog tipa i nalazi se ispod zaslona, a nakon što je Zack poprilično izgrebao površinu iznad senzora, isti je i dalje funkcionirao kao da se ništa nije dogodilo što je poprilično zanimljivo, pogotovo ako uzmemo u obzir način na koji ovakvi senzori funkcioniraju.

Huawei P30 Pro test izdržljivosti JerryRigEverything - Slika 4

Za kraj, Zack je ostavio najteži test, barem ako uzmemo u obzir kako su određeni prethodnici prošli. Test savijanja (bend test), Huawei P30 Pro je preživio bez ikakvih problema što je očit pokazatelj da se radilo i na izdržljivosti telefona u ovom pogledu.

Svakako bacite oko na puni video ako vas zanimaju detalji, a nas zanima, jeste li ikada slučajno doveli vaš telefon u jednu od ovakvih situacija i kako je preživio? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: