Huawei Mate 30 Pro će imati najzakrivljeniji zaslon do sada!? Spominje se i širok notch!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 986
12/07/2019 12:00 pm  

Kako je Huawei polako počeo izronjavati na površinu nakon debakla sa zabranama trgovanja, tako se i stvari polako vraćaju u normalu u vezi njihovih daljnjih projekata. Huawei Mate 30 Pro je zasigurno jedan od najiščekivanijih telefona ove godine (uz nove iPhone i Galaxy Note 10+), a danas saznajemo neke informacije o njemu. Kako trend rasta telefona još nije prestao, tako će i Huawei Mate 30 Pro biti jako velik telefon, ali navodno će odvest i jedan drugi trend u ekstrem.

Procurile su fotografije navodnog prednjeg stakla Huawei Mate 30 Pro koje ga prikazuju usporedno sa staklima prethodnih modela. Iz fotografije je vidljivo da će Huawei Mate 30 Pro imati najzakrivljeniji zaslon do sada te će mu rubovi biti gotovo pod pravim kutem u odnosu na ostatak prednje strane. Ovo će se mnogima na oko vjerojatno svidjeti, no ne možemo, a da se ne pitamo, kako će se ovo odraziti na rukovanje telefonom. Još od pojave Galaxy Edge verzija telefona, unatoč estetskoj privlačnosti, mnogi ljudi (uključujući autora ovog teksta) muku muče sa zakrivljenim zaslonima koji im zbog svojeg oblika lako iskliznu iz ruke.

Kako će Mate 30 Pro uz to navodno imati 6.71“ zaslon u kombinaciji s ekstremno zakrivljenim rubovima, prodavanje zaštitnih maskica će procvjetati. Uz to, poznati Tweeter leaker IceUniverse je podijelio fotografiju poprilično širokog notcha kojeg bi trebao imati upravo Mate 30 Pro. S obzirom na njegovu širinu, rekli bismo sa sigurnosti da se vraća IR skener lica za otključavanje. Što vi mislite o zakrivljenim zaslonima? Smatrate li da je ovakav notch malo preširok?

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: