Huaweijev Kirin 810 posjetio AnTuTu Benchmark! Kralj mid-range čipova?  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 993
23/06/2019 8:50 am  

Unatoč cijeloj zavrzlami oko zabrane suradnje s američkim tvrtkama, Huawei i dalje gura svoju trenutnu politiku i proizvodi pametne telefone te nadograđuje postojeće kao da ništa nije ni bilo (što ne znači da će dugo). Huawei je također predstavio čak tri nova telefona iz Nova linije od kojih će možda samo jedan ugledati svijetlo dana i na našim tržištima, ali pod drugim imenom. Zvijezda večeri je definitivno bio novi mid-range čip pod nazivom Kirin 810, a isti se nakon predstavljanja našao i na AnTuTu Benchmarku.

Huawei Kirin 810 AnTuTu Benchmark rezultati - Slika 1

HiSilicon Kirin 810 je na AnTuTu Benchmarku ostvario zavidan rezultat od 237,437 bodova, a time je prestigao sve ostale mid-range čipove uključujući i Snapdragon 730 kojeg je Qualcomm nedavno predstavio (koji postiže oko 210,000 bodova). Naspram i dalje odličnog Kirin 710 čipa (koji se po brzini nalazi između Snapdragon 636 i Snapdragon 660), Kirin 810 donosi poboljšanje od čak 70%, a najviše se izgleda radilo na GPU strani čipa.

Huawei Kirin 810 AnTuTu Benchmark rezultati - Slika 2

Kirin 810 je s novim GPU-om pobijedio i u grafičkom odjelu Snapdragona 730, a to je prava rijetkost s obzirom na to da Snapdragoni obično imaju najkvalitetnije GPU-ove s ove strane bare. Novi kralj mid-range čipova je tu! Ostaje samo pitanje hoćemo li zbog SAD-a i njihove zabrane imati ijedan telefon s ovim čipom na testu, ili će se samo Kina dičiti ovim odličnim mid-range čipom. Što mislite o Kirin 810? Koje je vaše predviđanje za situaciju s SAD-om?

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: