Lista Huawei telefona koji će dobiti EMUI 9 i 9.1 je tu! Jeste li među sretnicima?  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 920
14/04/2019 9:00 am  

Upravo nakon što smo dobili na test Huawei P30 i P30 Pro koji već imaju najnoviji EMUI 9.1 baziran na Android 9 Pie sustavu, Huawei se raspištoljio s objavama telefona koji će dobiti EMUI 9 ili EMUI 9.1 nadogradnju. Obje nadogradnje će telefonima donijeti blago osvježeno sučelje te nekoliko novih opcija uz nekoliko obećanja. O kojim telefonima je riječ?


Pogledajte još - Rapsodija u plavom (i crnom)! Huawei P30 i P30 Pro unboxing i prvi dojmovi (VIDEO)


Nažalost, nema previše telefona kojih možemo sresti na našim tržištima. EMUI 9.1 kroz beta program je stigao za Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20X i Huawei Mate 20 RS dok je nama itekako drag, Huawei Mate 20 Lite ostavljen van beta programa i dalje. Lijepo je vidjeti da Huawei brine za vrh svoje ponude te da Mate 20 linija neće kaskati mnogo za P30 linijom, no voljeli bismo vidjeti tu i P20 liniju telefona, no očito razlika u čipu i ostatku hardvera pravi jaz među linijama. EMUI 9.1 nadogradnja donosi znatno brži rad sustava, GPU Turbo 3.0 za gamere te geste za navigaciju (jako slične onima u MIUI-a).

Huawei Honor EMUI 9 9.1 nadogradnja - Slika 2

EMUI 9 će u Beta verziji dobiti čak šest telefona, a po našem poznavanju tržišta, samo se jedan mogao naći na policama naših prodavača. Honor 7X, kao jedan od best buy telefona svojeg vremena, je dobio Beta verziju EMUI9, a s njim se našla plejada nama nešto manje poznatih telefona. Tu su još i Honor 9 Youth Edition, Honor 9i, Huawei Enjoy 7S, Huawei Enjoy 8 Plus i Huawei Enjoy 9 Plus. Iako smo svakodnevno itekako aktivni u svijetu pametnih telefona, neka od imena koja su se našla na ovoj listi su i nas ostavili bez riječi. Znamo da Huawei drukčije tretira domaće tržište i općenito tržište azijskih zemalja od Europe, ali da imaju ove neke modele, mi zaista nismo ni znali.

Huawei Honor EMUI 9 9.1 nadogradnja - Slika 1

Jeste li među sretnicima? Jeste li ikada sudjelovali u nekom Beta programu? Veselite li se skoroj stabilnoj nadogradnji softvera? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj
Adi
 Adi
(@Adi)
Član od: prije 2 mjeseca
Komentari: 62
14/04/2019 9:39 am  

Cim se patis sa EMUI nemozes biti sretan


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: