Nove informacije o Huawei HongMeng OS-u – 60% brži od Androida!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 971
13/06/2019 12:05 pm  

Guo Mingxi, analitičar u Tianfeng Internationalu nam je donio informacije o tome da će Huawei svoj HongMeng OS donijeti ove jeseni, a sada ima i nekoliko novih informacija o tom operacijskom sustavu. Guo je iznio nešto precizniji datum te informacije sa sastanka Huaweija i ostalih kineskih tvrtki na prezentaciji samog OS-a. Neke od informacija su začuđujuće!

Prije čitanja, sviđa li vam se ime HongMeng OS (Ark OS)? Ostajete li uz Huawei nakon svega? Ostavite komentare ispod članka!Huaweijev HongMeng OS, koji bi se mogao zvati i Ark OS u globalnim varijantama sustava, stiže već u Listopadu (Oktobru) ove godine, ali će navodno zaobići već donekle pripremljeni Huawei Mate 30 (Pro). Postoji i mogućnost da će se HongMeng OS prvo pojaviti kod jeftinijih Huaweijevih uređaja čime će Huawei polako testirati reakcije korisnika na novi sustav.

Huawei HongMeng OS brži od androida detalji datum - Slika 1

Novi OS se navodno razvijao u suradnji s Tencentom, Oppom i Vivom čiji su čelnici bili i na prezentaciji istog, a zaključak s prezentacije je takav da je Huaweijev HongMeng OS (Ark OS) otprilike 60% brži na istim konfiguracijama od Googleovog Androida. Naravno, zbog zabrane korištenja Google servisa, HongMeng OS će prvo ugledati svijetlo dana u Kini gdje korisnici ionako nemaju omogućen pristup takvim servisima i aplikacijama koje ih koriste. Gospodin Guo također predviđa da Huawei unatoč problemima i zabranama neće usporiti te da će uspjeti na godišnjoj bazi prodati više od 200 milijuna uređaja i tako zadržati drugo mjesto na globalnoj listi.

Vjerujete li u ovakve predikcije? Smatrate li da će HongMeng OS zbilja biti brži od Googleovog Androida? Ostavite komentare ispod članka!

Slični članci:

Izvor 1 Izvor 2

Ova tema je mijenjana prije prije 1 mjesec od Josip Zeljko

Citiraj
Dudum
 Dudum
(@Dudum)
Član od: prije 1 mjesec
Komentari: 1
13/06/2019 2:00 pm  

Samo neka rade. Konkurencija se uspavala.
#westandbyhuawei


OdgovoriCitiraj
Adi
 Adi
(@adi)
Rastući Član
Član od: prije 3 mjeseca
Komentari: 28
14/06/2019 12:13 pm  

Prica za glupane, moze on biti brzi 200% kada nema servise potrebne u evropi on je propao, niko to normaln nece kupiti, svi koji su pokusali mimo androida su davno propali osim appla


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: