Ovih 5 Huawei telefona će ovog mjeseca dobiti EMUI 9.1 nadogradnju!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 986
11/07/2019 1:00 pm  

Unatoč silnim problemima u kojima se Huawei bio našao u posljednje vrijeme, izgleda da kineski div nije prestao raditi na nadogradnjama svojih popularnih telefona. Ne, ovoga puta se ne radi o novom Androidu (jer EMUI 9.0 već ima posljednju stabilnu verziju Androida), nego o novom EMUI skinu koji donosi niz promjena i novih stvari na Huawei i Honor telefone. Čak se pet telefona našlo na spisku za nadogradnju ovog mjeseca, a prvo pogledajmo što su glavne promjene u nadogradnji.


Huawei P30 Pro Recenzija


EMUI 9.1 sa sobom donosi novi EROFS sustav datoteka koji donosi razna poboljšanja u sigurnosti i brzini rada telefona, a uz to je tu i GPU Turbo 3.0 tehnologija koja će osigurati znatno stabilnije izvođenje igara. Pored ostalog, tu je i kontrola sustava gestama koje poprilično liče na one koje je Xiaomi ugradio u svoj MIUI 10, a stiže i novi način fotografiranja mjeseca koji „izmišlja“ detalje na mjesecu kada shvati da je korisnik okrenuo objektiv prema njemu. Uz to, Huawei donosi i blagi redizajn ikona koji je bio itekako potreban, ako nas pitate.

Lista telefona koji će ovog mjeseca primiti nadogradnju sadrži Huawei P20, P20 Pro, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche design.

Iako lista sadrži sve flagship telefone, one koji koriste nešto slabije i jeftinije uređaje će obradovati lista telefona koji će idućeg mjeseca primiti nadogradnju. Ta lista sadrži P30 Lite, Mate 20 Lite, Mate 9, P10, P10 Plus, P Smart 2019, Y5 2019 te Y6 2019.

Lijepo je vidjeti da uz flagship telefone Huawei i dalje brine od mid-range uređajima te da njih neće „mašiti“ ova nova nadogradnja. Posjedujete li telefon s dvije liste? Radujete li se nadogradnji?

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: