HTC povlači Android 9 Pie nadogradnju! Otkriva razloge pada HTC-a...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 986
06/06/2019 8:42 am  

Iako je pohvalno to što se HTC uopće trudi nadograditi svoje top modele (sva 3!) na gotovo godinu dana star Android 9 Pie, tek što smo javili da je prvi uređaj (HTC U11) počeo primati nadogradnju, problemi su već tu. Ovakvi problemi mogu malo i pojasniti sliku o padu HTC-a koji je zbog loših softverskih nadogradnji često gubio korisnike (HTC 10 je sa svakom nadogradnjom imao znatno lošiju autonomiju). Nadogradnja je u rodnom Tajvanu već povučena te donosi poprilično ozbiljan problem!

Prije čitanja, koristite li HTC telefon? Kako Vas služi? Ostavite komentar ispod članka!


Pročitajte još - Poslednji samuraj - Htc U12+ Recenzija


Zamjetan broj korisnika koji su dobili nadogradnju (nije poznat postotak) je prijavio poprilično ozbiljan problem nakon nadogradnje. Android 9 Pie na HTC U11 je nesretnim korisnicima zaključao uređaj tako da ni otisak prsta, niti PIN, uzorak niti lozinka nisu pomagali. Takvim korisnicima je jedino preostalo odnijeti svoje telefone u HTC-ov servis što je blago rečeno užasno. Činjenica da HTC nije mogao dodatno ubaciti „hotfix“ te sačuvati svoje korisnike od puta u ovlašteni servis te nedostatak kvalitetne korisničke podrške je još jedan od razloga zašto se tajvanski nekadašnji gigant u mobilnoj industriji nalazi tu gdje je.

HTC U11 Android 9 Pie povučena nadogradnja - Slika 1

Zbog ovog incidenta, korisnici HTC U11 u ostatku svijeta će vjerojatno morati pričekati nešto duže za svoju nadogradnju dok HTC ne riješi ovaj incident, a tko zna, možda će do tada izići i puna verzija Androida Q! Što vi kažete na ovakvu situaciju? Koji su problemi po Vašem mišljenju ti koji su doveli HTC do ovakve pozicije? Ostavite komentare ispod članka!

Slični članci:

Izvor


Citiraj
Jonny
 Jonny
(@Jonny)
Član od: prije 1 mjesec
Komentari: 3
14/06/2019 10:59 pm  

Oni moraju promjeniti kompletno rukovotstvo, ako žele da ostanu plivati u tim vodama.


OdgovoriCitiraj
Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 3 godine
Komentari: 986
15/06/2019 8:55 am  

Nažalost, ali tako je


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: